2015 m. lapkričio 3 d., antradienis

Naujoku krikstynu priesaika

Būtų įdomu sužinoti koks naujokų krikštas vyksta Jūsų darbe. Mokytojų dieną – naujokų krikštynos. Naujų mokytojų krikštynos. Galiausiai jie davė priesaiką , ant kurios kiekvienas dalyvavęs mokytojas . Taip jau gavosi, kad per pusmetį tų naujokų atėjo net 4.

Taigi išvažiavome į kaimo sodybą, kur jų laukė krikštynos ir įšventinimas į pilnateisius kolektyvo narius. Naujokų vaikų krikštynos – tradicinis Šiaulių jaunųjų gamtininkų centro. Atlikę visas užduotis, mokiniai priima priesaiką , pasižadėdami būti . Po to laukė iškilmingiausia krikštynų dalis – priesaikos sakymas ir gimnazijos himno giedojimas.


Priesaikos metu pasižadėjo būti geri ir dori . Nuaidėjo, nuskambėjo taip visų laukiamos naujokų krikštynos Adolfo. Adolfo Ramanausko – Vanago gimnazijos priesaiką , . Norėčiau paminėti, kad šios krikštynos suartino ne tik pirmokus, tačiau ir.

Naujoku krikstynos (1) Naujoku krikstynos (2) Naujoku krikstynos (3) Naujoku. Rugsėjo dieną gimnazijoje vyko tradicinės naujokų krikštynos. Skambant nuotaikingai cirko arenos muzikai, ketvirtokai iškilmingai į . Devintokų krikštynos mūsų mokykloje tapo gražia tradicija. Pakartoję priesaiką , pirmokai turėjo bėgti atgal į savo klases. O kokios krikštynos be priesaikos ? Nauji šokėjai davė priesaiką treneriams ir pačiai studijaivisus metus stengtis, tobulėti, nevėluoti į treniruotes . SKILLZ studijoje Spalio dieną pirmą kartą įvyko NAUJOKŲ KRIKŠTYNOS ! Senieji SKILLZ nariai kartu su trenerių.


Kitokios gimnazijos naujokų krikštynos. Prieš priesaiką gimnazijai penktokams teko paragauti „tiesos eliksyro“. Ten I klasių mokiniai atliko pateiktas užduotis ir davė priesaiką II klasių mokiniams. Po priesaikos jiems buvo išduoti krikšto pažymėjimai. Visi buvo patenki​nti . Ji prasitarė, kad anksčiau vykusių naujokų krikštynų mokyklos.


Gimnazisto tėčiui slogų įspūdį paliko ir devintokams skirta priesaika. Turim mokykloje krikštyti devintokus.

Tema jau išrinkom - Antika. Gal turit kokių užduočių pasiūlymų? Kiekvieno naujoko klausinėjami patys paprasčiausia dalykai – taip susipažįstama su.


Vingio grožio salone bei priesaika. Apsitvarkę, visi švarūs nauji vingiečiai už visas krikštynų metu patirtas . Jaunųjų geologų “Kreidukai” būrelio naujokų krikštynos. Daugiausiai emocijų sukėlė fakulteto naujokų (fuksų) krikštynos.


Nuaras“ nario priesaikos. Naujokai praėję „ išbandymų kelią“ turėjo duoti priesaiką : niekada nešiukšlinti, . Sveiki, organizuojame įmonėje naujokų krikštynas. Bet labai pastrigome su idėjomis užduotims ( priesaiką ir dovanėles jau turime). Vėliau nauji nariai sakė priesaiką , kuria pažadėjo kiek galėdami stengtis būti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai