2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Naudota namu garso aparatura

Nebrangiai ivairia naudota garso aparatura , Koncertinės garso ir apšvietimo. Multifunkcinis stalas, kuris gali būti naudojamas namuose , ofise, showroome, . Naudota garso aparatūra namams. Matmenys: 176x104x1mm.


Naudota namu garso aparatura

Gaukite naudingų patarimų ir išsirinkite savo svajonių garso techniką mūsų salone. Atstovaujame visame pasaulyje žinomus gamintojus. CD) ausinukus, namų kino sistemas, radijo imtuvus bei DJ įrangą. Sveiki, Nuomojama kokybiška ir profesionali garso aparatūra Jūsų šventėms ar renginiams už.


Kolonėlės garso Creative (kompo) naudotos. Parduodu mažai naudotas Denon AH-D6ausines. TOPAV - nauja ir naudota HiFi garso aparatūra - kokybiška garso aparatūra. Focal - aukštos kokybės garso aparatūra automobiliams, ausinės ir namų kino . Neatsidaro kompaktų stalčiukas. DAEWOO HC-UX, yra radijas, bendras galingumas w,divx,su usb jungtimi,daugybe funkciju.


Naudota namu garso aparatura

TopAV - nauja ir naudota HiFi audio technika. Garsiakalbių, garso kolonėlių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Domina garsiakalbiai, garso kolonėlės? Lyra - garso aparatūra Lyra. Cambridge Audio Topaz serijos komponentams!


Groja internetines radijo stotis, muziką iš namų tinkle esančio kompiuterio, rodo atlikėjo ir . Nesvarbu, ar esate muzikos mėgėjas ar gerų filmų fanas, geros kokybės garsas gali perkelti jūsų pramogas į kitą lygį. Siūlome jums daugybę namų kino sistemų. Audio aparatūros skelbimai Šilutėje ir Šilutės rajone.


PUIKIOS BŪKLĖS MAŽAI NAUDOTOS STEREO AUSINĖS,PATOGIOS,LENGVOS,APSIŪTOS ODA . Pradejau vazineti per prekybos centrus ir dairiausi i namu kino. Neturiu supratimo apie garso aparatura. Bet ar verta pirkti naudota ? Namų kino sistema Sony HT-CT291.


Platus asortimentas: Jbl, Bose, S9 Logitech ir kt. Garso , vaizdo sistemos - prekyba,. VAIZDO IR GARSO TECHNIKA.


Naudota namu garso aparatura

Neradus patinkančios ar namų interjerui tinkančios prekės, kai kurie verslininkai siūlo . Aktyvios garso kolonėlės, tai yra garso kolonėlės su jau įmontuotu garso. Jei norite mobilumo, mažiau aparatūros , tai atsakymas - aktyvios kolonėlės. Kardas krūmams, šakoms senas, naudotas. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija.


Vaizdo ir garso aparatūra Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai. DVD ir CD grotuvai, namų kino sistemos, video (vaizdo) magnetofonai.


Naujų ir naudotų kompiuterių diagnostika ir taisymas. Jei pirkimo metu buvo naudota kliento kortelė, už prekę įkelti pinigai bus išminusuoti. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).


Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai