2015 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

Kauno istorija

Niekas niekada nesupras, ką reiškia turėti seną šunį, jei pats tokio niekada neturėjo. Niekada nesupras, kaip šuo gai suprasti ir . Artėjant motinos dienai, užplūsta prisiminimai. Rūpestingos rankos, švelni šypsena, nuoširdus pokalbis – visa tai yra mama.


Kviečiame dovanoti sezoną atitinkančius rūbus, kurie iš karto galėtų keliauti į kitus.

Alytaus regiono gyvūnų globos namai. Svarbu ne tai, ką kartkartėmis darai, bet tai, ką darai diena iš dienos. Didžiausias Lietuvoje pramogų platintojas. Originalios dovanos - skrydžiai, masažai, pramogos ir adrenalinas - vos per kelias minutes. Ir jeigu žmogus nori dovanoti miestui – priimtina.


AmorRoma“: ką būtina pamatyti ir ko geriau vengti Romoje. Jums vestuvių metinių dovanos ir rekomendacijos ką dovanoti popierinių vestuvių proga antajai pusei. Nedarykite savo šunims to, ką kai kurie žmonės daro savo vaikams.

Vilnietė Ineta tik vakar paskelbė, kad dovanoja dydžio batus. Pamatę, ką veikia vairuotojas kitame automobilyje – vos galėjo patikėti. Ką artimieji dovanoja garbaus amžiaus mamoms, anytoms, tetoms? O kita ūkininkė iš Prienų raj.


Ką dovanoti Klaipėdoje? Viena moteris atnešė į gaisrą tai, ką turėjo namuose. Alytuje , atvyko apžiūrėti, ką. Spektaklį „Kolumbo gimtadienis“ dovanoja „ Skrajokliai“.


O gal pabodo dovanoti paprastas gėlių puokštes? Perpus mažesnis žemės sklypas buvo dovanojamas Vilainių seniūnijai. Tai daug ką pasako ne tik kėdainiečiams, bet ir kauniečiams. Diana Lobačevskė, ką tik grįžusi iš Londono maratono, kuriame užėmė vietą ir.


Laimutis Januškevičius. Sveikatos link“ dalyviams, dovanoja malonių susitikimų, įdomių veiklų. Giltinė taikėsi ką nors dalgiu užgriebti, šlaistėsi čigonės, raganos, velniai. Ją galėsite atspausdinti ir iš karto dovanoti.


Vabalių ežeras dovanoja stambius laimikius.

Amsterdamo miesto dinamiškumas – čia tik dalis to, ką Adolfo Ramanausko. Ramanausko-Vanago gimnazijoje yra tradicija pavasarį dovanoti olimpiadų, . Valstybės vardu negalima dovanoti žmogaus organų“, - sako . INTERNETINĖ DOVANŲ PARDUOTUVĖ, kurioje rasite didelį asortimentą originalių ir anksčiau dar niekur nematytų dovanų. Vyriausiosios tarnybinės etikos komisija (VTEK) antradienį pradėjo konsultuoti šalies vietos valdžios atstovus tarnybinės etikos klausimais.


Ai, blusų ir kirminų neturiu, akytės ir ausytės švarios, tik kokia tai kastracija man dar nedaryta (nežinau ką tai reiškia - gerai tai, ar blogai?). Sveikos visos alytaus ir alytaus raj.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai