2015 m. lapkričio 9 d., pirmadienis

Avionaut kedute

Avionaut kedute

Patvirtinta ADAC testais. Saugumas dar niekada nebuvo toks lengvas ! Vos kg sverianti pati lengviausia automobilinė kėdutė jau ir Lietuvoje, Kinderplanet. Parduodama kokybiška AVIONAUT Glider automobilinė kėdutė. Kėdutė tinka ir senesniems automobiliams. Automobilinė kėdutė AVIONAUT Glider Royal L. Jokiu eismo ivykiu neturejus.


Avionaut kedute

Kedute randasi Siauliuose. Yra NEMOKAMAS pristatymas. Auto kėdutė kūdikiui 0-13kg. Autokėdutės Vilnius (Lietuva) . Avionaut Royal autosēdeklis 9-kg, eko āda. Kūdikį su kėdute patogu neštis pas gydytojus, į užsiėmimus, apsipirkti.


Kalėdinės prekės, dekoracijos , dirbtinės eglutės, girliandos, elektromobiliai vaikams, vežimėliai, autokėdutės, . Witamy w sklepie internetowym oferujący wózki dziecięce oraz foteliki takich marek jak,cybex, britaxromer, mutsy, maxi-cosi, avionaut. Aprašymas: Su plastikine lėle, kurią sudaro lėlė, yra lėlė, aukšta kėdutė , buteliukas, . Viskas Prekinis ženklas. Net ir nedidelė kelionė su vaiku be automobilinės kėdutės – labai pavojinga ir gali baigtis tragedija. Vaiką laikant ant rankų, jo taip pat . Sveikiname mamytę, kuri laimèjo nuostabią Oyster kėdutę !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai