2015 m. lapkričio 6 d., penktadienis

Addi crazy trio virbalai su valu

Addi crazy trio virbalai su valu

Tai naujausia alternatyva įprastiems kojininiams vnt . Addi virbalai - jūrų mezgimo poreikius atitinkantys aukščiausios kokybės virbalai. ADDI Lace virbalai su valu (2), 1cm. Addi CraSy Trio virbalai kojinėms 4. ADDI virbalai su valu (10), cm . Virbalai su trumpu valu patogesniam kojinių ir kitų mezginių mezgimui. Metalas glotnus, blizgus, juo lengvai slysta siūlas.


Addi crazy trio virbalai su valu

Idealus siūlo perėjimas nuo virbalo ant. Mezgimo revoliucija mezgant mažas apimtis! Naudodami šiuos lanksčius – jų dalių virbalus be vargo išmegsite net pačias mažiausias apimtis.


Nors Addi virbalų gamintojo puslapyje nurodoma, kad galima įsigyti nuo. Minusas tame, kad mezgant su valu , bent jau man, prasitampo akys . Rinkinyje yra metaliniai virbalai su lanksčiu trumpu valu. Tai virbalai su trumpu valu , skirti patogesniam kojinių, rankogalių bei bet kurių apvalių detalių megzimui. Puiki dovana mezgėjai ar nerėjai, juk pati geriau žino kokių siūlų ar virbalų , o gal žurnalą norėtų įsigyti. Jums gera dovanoti prasmingą dovaną, o mums malonu . Virbalus pirkau, addi - crazytrio ir trumpu valu kiti, kur vienas virbalas.


Addi crazy trio virbalai su valu

Aš jau tada geriau ne crazy trio pirkčiau , o Chiaogoo tuos raudonam . Puikiai pritaikomi rankovėms, kepurėms ir tais atvejais, kai norima megzti vientisą mezginį. Trūksta: crazy ‎ trio Nuogos Avys - Postshttps://www. Arts Crafts Store › Nuogos Avys › Posts Ir iš tiesų, atrodo be svoriai virbalai. KnitPro SmartStix virbalai su valu (cm).


Rellana kojinių siūlai ir Addi trijų virbalų komplektas. Na o šalia tie crazy trys Addi virbaliukai kojinėms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai