2015 m. lapkričio 10 d., antradienis

Akropolis akcijos

AKROPOLIO akcijos ir pasiūlymai. Pasirinkite jus dominančią kategoriją ir naršykite lengviau. Didžiausias prekybos ir pramogų centras Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir Šiauliuose. Powerbot siurblys dovanų! MARŠKINIŲ RUDUO PAULINI.


AKCIJA PASIBAIGUS Įsileisk pavasarį į savo namus!

Pavasaris pagaliau čia! Akropolyje vyksta nuolaidų akcija „Jamam“. BEKO Kalėdos BEKO Kalėdos. Akcijos , nuolaidos, išpardavimai Vilniuje.


OZO akcijos ir specialiosios nuolaidos garsių prekinių ženklų produkcijai, išskirtiniai restoranų pasiūlymai. MAXIMA akcijos , nuolaidos ir specialūs pasiūlymai. Interneto puslapis, interneto svetainės, svetainių kūrimas, web dizainas, puslapių.


DROGAS - didžiausias kosmetikos, grožio, sveikatos ir namų priežiūros priemonių tinklas Lietuvoje ir Latvijoje.

Mieli Klientai, Kviečiame Jus apsilankyti naujai atsidariusiuose Burzua grožio salonuose. Mus rasite Vilniuje, Mindaugo g. Kalėdinės prekybos sezonas šiemet prasidės lapkričio d. Apsilankykite dabar ir sutaupykite! Kas mėnesį vyksta gera akcija , nuolaida.


Prekės, kurioms vykdomos akcijos : akiniai, akinių rėmeliai, akinių lešiai, kontaktiniai lęšiai. PIRKTI INTERNETU - PIGU, GREITA IR PATOGU! Akcija galioja tik pažymėtoms prekėms. Nurodytos kainos galioja perkant internetu, . Kino pavasaris“ vyks kovo 21– balandžio d. Pirmą kartą nuolaidų akcija vyks net tris dienas – gegužės 24–d. JAMAM nuolaidų sąrašas jau paskelbtas!


Ką krausi į savo vežimėlį? Rankos – tai pirmiausiai, į ką susitikimo metu atkreipiamas dėmesys. ATLANTIC parduotuvėje už . DOVANA - TOTI F3ausinės.


TOPO CENTRO išskirtinės akcijos bei pasiūlymai jums!

Nesvarbu ieškote šaldytuvo, kompiuterio ar barzdaskutės – čia daugybė nuolaidų įvairiausiems . W (kūno lempos) x 2W (pečių lempos) x 5W (veido lempos). Visos TELEakcijos telefonams, mokėjimo planams ir kitoms paslaugoms. Nepraleiskite progos pasinaudoti geriausiais pasiūlymais! Juk kam mokėti daugiau? Gausi asmeninius pasiūlymus, nuolaidų kuponus.


Prenumeruoti naujienlaiškį naudinga, nes: 1. Pirmas sužinosi apie mūsų akcijas , naujienas ir artimiausius . Pastebėjau, kad dėl akcijos „Jamam“ rytoj visoms prekėms toje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai