2015 m. lapkričio 25 d., trečiadienis

Naudoti mini saldytuvai

Gali buti naudojamas ir nuo namu tinklo 220v ir automobilio 12v. Aukstis 49cm,plotis 47cm. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Parduodame naudotus šaldytuvus - mini barus.


Visi mazas saldytuvas skelbimai - mazas saldytuvas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Visi mini saldytuvai skelbimai - mini saldytuvai skelbimų paieškos rezultatai Alio.

Platus vėdinimo, šaldymo įrenginių ir šaldytuvų asortimentas, remonto ir montavimo paslaugos. Bendradarbiaujame su žinomiausiais . Norėdami pasiekti šaldytuvo erdvę, kuri yra dažniausiai naudojama , turėsite . Pristatymas Vilniuje, Kaune ir kituose miestuose. Liebherr, AEG, Bosch, Whirpool ir kt.


Saugus pristatymas į namus. Aukštos kokybės šaldytuvai internetu pigiau. Didelis žymiausių pasaulio gamintojų šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas - daugiau nei 1modelių.

Puikus virtuvės stiliaus pridėjimas su šaldytuvu , kurį galite naudoti kaip kontaktinį centrą. Dažnai žinomas kaip mini šaldytuvas , kompaktiškas šaldytuvas yra . Nešiojamasis mini šaldytuvas SAECO Vedai, SAETC juodas. Automobilinis šaldytuvas CAMRY CR 93. Standartiniai šaldytuvai , šaldytuvai be šaldiklių, Side-by-Side, vyno spintos ir virtinos. Gamintojas: Gorenje Montavimo tipas: Laisvai pastatomas.


Mini baras, termoelektrinis. Tipas: Šaldytuvas su šaldikliu. Kadangi „Beko“ šaldytuvų durelių plokštumos sutampa, mūsų įrenginius galite. Net 1skirtingų dydžio ir dizaino šaldytuvų ir šaldiklių modelių!


ALDYTUVAI - nemokamas pristatymas, patrauklūs lizingo pasiūlymai ir nuolatiniai išpardavimai. Kaip viena iš pirmaujančių mini šaldytuvų variklių gamintojų ir tiekėjų. Naudokite šias gaires mini šaldytuvo aušinimo . Saulės energija varomas mini šaldytuvas Šios šaldytuvai yra vienas iš geriausiai.


Bet nebereikalingos ir viešbutyje naudoti nebetinkamos tekstilinės mes. Iš visų viešbučio kambarių buvo išgabenti mini šaldytuvai , kurių išskiriama šiluma į . Tai dažniausiai priklauso nuo to kaip naudojamas šaldytuvas t. Taip pat taip vadinami mini šaldytuvai puikiai tinka vienišiems .

Atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją prieš naudodami prietaisą ir neišmeskite jos. JOCCA neprisiima jokios . Absorbciniai šaldytuvai. Elektros įtampa: 12V, 220V, Gali naudoti dujas. Baro šaldytuvai - privalomi įrenginiai kiekviename bare. Juk klientai atėję į Jūsų barą visuomet tikisi gauti maloniai atšaldytus gėrimus!


Platus įmontuojamų šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas, aukšta kokybė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai