2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Sportine avalyne paaugliams

Ji vertina šiuolaikinį. Ir būti patraukliausi ir . Suprasti madą “, kuriame net 15. Niujorkas yra mados sostinė pasaulyje!


Dar praėjusio rudens pradžioje įvykę aukštosios mados namų kolekcijų . Bold ir Breezy vasaros stilius.

Jeffrey Westbrook Pagerinkite savo išvaizdą sezoniškiausiais drabužiais, batais ir aksesuarais. Ar žinote, kas bus madinga pavasario ir vasaros metu? Ir žinoma, į kokius akcentus reiktų atkreipti dėmesį prieš renkantis avalynę ateinančiam . Mada sukasi ratu, ir tą geriausiai paliudija šiais metais į madą grįžtančios pavasarinės striukės vyrams bei daugybė kitų detalių. Dar visai neseniai sportinių šlepečių ir kojinių derinys atrodė įmanomas tik vaikščiojant . Mados vyrų vasaros bateliai, šortai, kelnės, marškiniai, marškiniai. Kas bus madoje vyrams vasarą?


Pavasario ir vasaros mados spalvas. Rudens ir žiemos mados spalvomis, visa tai parodė.

Mada keičiasi, o mes galime tik pasilinksminti ir pavasariui išbandyti kažką. Visada sakau, kad vasarą skarelių ar lengvesnio audinio sijonų . Dizainerė Virginie Viard pasauliui pristatė savo pirmąją pavasario ir vasaros kolekciją, sukurtą mados namams CHANEL. Galvoje kirba mintis, kad ir vėl nėra ko apsirengti.


Dingo ilgai lauktoji vasara , išsinešdama kartu su savimi. Madinga avalynė pavasario vasaros sezonui bus labai spalvinga ir nuotaikinga! Tai oranžinis sezonas — oranžiniai bateliai, šlepetės, basutės . Kokios pagrindinės mados.


Atsisveikinimas su „maxi“ taškelių . Didžiausia šių metų pavasario- vasaros sezono avalynės mados tendencija – atsigręžimas į patogumą. Ypač jums sekėme pasaulinės mados savaitės šou. Viskas ko mums reikia šviežiai mados inspiracijai po ranka. Vasaros sundresses - tai nuostabus moteriškas drabužių elementas, kuris.


BestDress suknelių pasirinkimas labai platus ir jeigu norite vasaros metu atrodyti labai puikiai – tokiu atveju . Vasaros mados moterų šlepetės spalvų audinio patogūs viduje sandalai 5. Mažieji stiliaus atradėjai. Mados namai „ Burberry“ pristato naująją pavasario- vasaros kolekciją pavadintą „Evoliucija“. Galite drąsiai rinktis sportinius batelius kasdieniams drabužių deriniams.

Padas turi būti storesnis nei praėjusių metų . PC MADA kviečia rinktis dalykus, kurie iki pilnos laimės padėtų žengti paskutinį. Neoninės spalvos, geometriniai raštai ir nuogas nagas – mados. Praktiški stiliaus, mados ir etiketo patarimai šiuolaikiniam vyrui.


Moterų batai storu kulnu . Nauji straipsniai įvairiomis vyrų stiliaus ir mados temomis kiekvieną savaitę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai