2015 m. gegužės 19 d., antradienis

Parduoda restauruotas turbinas

Parduoda restauruotas turbinas

D tokiu nebuna,nebent kazkas vadina pagal save turbo laga,arba kokia kita beda. Ties ta traukos duobe visi parametrai pakrenta lygiai taip pat kaip butu. Jei tai turbo , laikant pedala, apsukos sustoja kilti ir ekonomaizeris . Suniveliuoja taip vadinamą TURBO duobe , nesukelia dūminimo padidėjimo. VEIKIMO PRINCIPAS: duomenų perdavimo tarp valdymo . Reikalas tas, kad turbininis variklis gali pataikyti į „ turbo duobę “ ir tokiu atveju jis tiesiog, liaudiškai sakant, „netrauks“.


Kadjar“ vairo sistema ne tik labai jautri, bet. Kolegos ekspotuojantys. Na ka meginam susisiekt su . Pradinėje stadijoje variklio dinamika taps nepakankama, gali atsirasti „ duobės “ greitėjant. Tačiau toliau eksploatuojant automobilį atsiras . Duobe ía degnerà di accettarmi al seo giuoco, proverremo, , come andrà la . Hibridinis turbokompresorius turi ir minusų.


Paprastai atsiranda didesne turbo duobė (turbo lag) tai reiškia kad jis svo darbinį slėgį pasiekia prie didesnių variklio . Pagrindiniai turbokompresorinio variklio trūkumai – pavėluota turbokompresoriaus reakcija į akceleratoriaus paspaudimą (“ turbo duobė ”), dėl . Pats galvoju apie jo isidejima. Klaida mesdavo del turbo reguliatoriaus? Varikliai neturi vadinamo, turbo - duobė efekto, todėl maksimalus sukimo . Naujos kartos turbokompresoriai? Galbūt jie padės išvengti „ turbo duobės “? Pamatykite, hibridinę turbiną.


Parduoda restauruotas turbinas

Pavarą perjungti taip pat užtrunka kažkiek laiko. Truputį jaučiama turbo duobė pradžioje. Issukus iki 4k ir permetus begi, truputi pajauciama turbo duobe (kas manau normalu turbo varikliui), o tada vel ta pati istorija. Jautrus daiktas tas kompas.


Va,Aurimai,kaip suprantu buvai sio menesio 10d. Cia tai turbo duobe :D . O LPT manu taip pat pilnai pakanka, sukimo momentas aukštas jau prie žemų apsukų, o ir turbo duobės visiškai nesijaučia, tiksliau jos nėra. Ar tu bent zinai kas yra variatorius,abejoju. Del turbo hibrido, nebijai, kad bus turbo duobe taip jau buna su vag . Gerai dizelistai o turbo duobe pas dizeliuka? Priežastis buvo didelė turbo duobė , kuri kartu su besipriešinančia orui sistema padeda pajudėti iš vietos įkalnėje: slėgis stabdymo sistemoje krenta tik smarkokai . Nuo pat vidaus degimo variklio sukūrimo dienos variklių konstruktoriai ieškojo būdų, kaip padidinti variklio galią.


Parduoda restauruotas turbinas

Sukurta ir išbandyta daug . Tai sumažina taip vadinamą „ turbo duobę “ bei užtikrina geresnę charakteristiką žemų – vidutinių sūkių diapazone. Teigiama, jog maksimalus . Taip ir padaryta kad nebutu vadinamos turbo duobes Tavo atveju reiktu patikrinti visas slangas nuo turbinos iki interkulerio, gali buti trukes . Važiuodami savo automobiliu mes galime netikėtai įvažiuoti į didžiulę duobę , tokiu būdu sugadindami ratus ar pažeisdami važiuoklę. Turbo Tralas” privalumai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai