2015 m. gegužės 12 d., antradienis

Perdarymas is usa i eu

Perdarymas is usa i eu

Audi iš Usa perdarymas į Eu , diagnostika. Audi galinių žibintų,navigacijos,radijo dažnio perdarymas ,MMI remontas. Diagnostika,adaptacijos,kodavimai . GALINIU LED zibintu spalvos keitimas automobiliams iš JAV i europa ir ju perprogramavimas,ruko zibinto irengimas ir tt PRIEKINIU ZIBINTU . JAV automobilių zibintų perdarymas į EU.


Visų valdymo įrenginių perdarymas pagal EU standartus. Taisome ir perprogramuojame automobilių prietaisų skydelius. JAV teritorijoje pagaminti ar JAV rinkai skirti automobiliai yra suderinti su šioje šalyje nustatytais techniniais reikalavimais. Audi ausa eu perdarymas zibintu perdarymas led keitimas . Darbo laikas : I-V 8- VI-VII - Nedirbame Galimas skubus žibint. Galime perprogramuoti daugelio magnetolų iš JAV dažnių standartą, surasti . Audi Seat Skoda Volkswagen diagnostika adaptacijos kodavimai.


Kitos paslaugos Led žibintų remontas Usa perdarymas automobiliams Pagrindiniai. Audi diagnostika,kodavimas, adaptacijos,Component Protection nuemimas. Ar yra kas perdares MB is JAV i EU , kad gaut atitikties sertifikata is eksperto? Siuo metu mano w1numatyti perdarymai: 1. Usa eu perdarymas Lietuvoje, įmonių paieška Info.


Perdarymas is usa i eu

Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Beveik visų automobilių markių prietaisų skydelių(ciferblatų) perdarymas iš MPH. Eu kalbas ( Vokiečių,Danų,Anglų,Lenkų,Turkų,Rusų,Italų,Ispanų,Portugalų). Galima ir jo nekeisti,eina perdaryti ji, e90post. Pasirodo, techniniai skirtumai tarp JAV ir Europos rinkoms pritaikytų automobilių kainuoja ne tik mašinos savininkui, bet ir patiems gamintojams . Svarbu spalvinė gama atitinka EU standartus.


Profesionalus ir greitas automobilių iš JAV sertifikavimas bei registravimas Lietuvoje. Susisiekite jau dabar ir gaukite išsamią konsultaciją. Paslauga gali būti užsakoma . Taisome elektromobilių elektroniką, baterijas, variklius.


Keičiame JAV standarto elektromobilių įkrovimo lizdus į ES. EU sertifikawima praeiti,o TA tai jau . USA aukcionuose pirkti. Automobilio kablys Auto Hak - paprasta, elelmentaru ir patikima.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai