2015 m. gegužės 8 d., penktadienis

Audio kaseciu supirkimas

Taip pat rasite nemažą audio kasečių bei CD pasirinkimą. Pas mus tikrai rasite ko ieškote. Superkame nenaudojamą buitinę garso techniką. Savo aparatūrą siūlykite el.


Senovinis spec lagaminas su audio kasečių kolekcija Visos audio kasetės veikiančios Populiari. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tuščių kasečių supirkimas. Lietuvos įmonių katalogas.


Video, audio kasečių perrašymas,fotofilmų kūrimas video perrašymas i dvvaizdajuostės, video kasetės perrašymas, kino juostų . Tinka skaitmenizuoti audio kasetes naudojantis USB jungtimi tiesiogiai į kompiuterį. Prekių pristatymas - 2-darbo dienosDėl prekių užsakymo . Mados studentas atkreipė į save dėmesį, pademonstruodamas drabužių liniją iš perdirbtų audio kasečių juostelių. Katalizatorių ir PDF supirkimas. Uždarosios akcinės bendrovės „SKRAPUVA“ veikla - juodųjų ir spalvotųjų metalų laužo supirkimas iš įmonių, organizacijų bei gyventojų. Laidai USB, audio , video, mini USB, SCART,S-video, RCA.


Audio kaseciu supirkimas

Stiklą priduokite į stiklo supirkimo punktus, o jei laikraščių ar popierių . Audio , video technikos remontas Kaune - Mikrodelta. Norite greit ir brangiai parduoti auto? Siūlome DIDŽIAUSIĄ KAINĄ Auto iš JAV. Perkeliu duomenys iš audio kasečių į cd. Iš automobilio išlipa vienas asmuo, įeina į metalo supirkimo punktą, . Spausdintuvų kasečių pildymas ir keitimas naujomis:.


Kino, VHS juostų, audio įrašų perrašymas į skaitmenines laikmenas DV HD USB 3. Kasečių grotuvas Žieminių padangų komplektas Kondicionierius 2kw taip . Vilniaus įmonių sąrašas. Audio un video ierīču mazumtirdzniecība specializētajos veikalos. Ersofta - šiuolaikinės technologijos, įmonių aptarnavimas, kasečių pildymas Zarasuose.


Panevėžyje, gyvų galvijų. Transporto priemonių pervežimas (2) tentas (2) toneriai spausdintuvams (2) tuščių kasečių supirkimas. Jeigu Jums reikalingos paslaugos - pateikite savo skelbimą, gaukite tiekėjų pasiūlymus ir išsirinkite geriausią! BO garso, kartoniniai vokai, Blu, dažymas ofsetu ir.


Nauja buitinė technika, audio , video aparatūra, foto, IT, ryšio technika. Nauji ir naudoti kompiuteriai, kompiuterinė technika - mažmeninė prekyba ir remontas, naudotų kompiuterių supirkimas. Teikiame šias paslaugas: spausdintuvų lazerinių ir rašalinių kasečių pildymas.


Audio kaseciu supirkimas

Buitinės technikos paslaugos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai