2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

Atnesk sena televizoriu

Jau daugiau nei kelis metus „Topo centro“ organizuoja akciją, kurios metu siūlo gyventojams sumokėti už seną buitinę techniką. Senos technikos surinkimas. Jūsų turimi buitinės technikos prietaisai jau atgyvenę?


Atnesk sena televizoriu

Galbūt norite pasikeisti savo turimus prietaisus į naujus ir modernius, bet . Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius ? TOP CENTRO parduotuvių ir mes pasirūpinsime Jūsų sena buitine technika. Iki spalio pabaigos atnešus seną televizorių į šio prekybos tinklo parduotuves, kelių modelių naujiems televizoriams taikoma nuolaida nuo 200 . Mąstau ekologiškai – gyvuoju! Rūpinkimės savo aplinka ir atiduokime nebenaudojamus elektronikos prietaisus perdirbimui. Pasinaudokite nemokama seno . Lietuvoje paplitusi praktika iš gyventojų supirkti seną buitinę techniką.


Ką darote su sena ir nebenaudojama elektronika, buitinė technika? Deja, išgirdęs šį atrodytų paprastą klausimą dažnas pasimestų ir nežinotų . Daugiau informacijos apie senos technikos surinkimą teiraukitės „Senukų informacijos. Senukų“ prekybos centruose galite atiduoti seną.


Nuo šiol perkant naują išmanųjį, grąžinti senąjį apsimoka. Pasirinkite seno telefono ar planšetinio kompiuterio gamintoją ir modelį bei sužinokite, kokią nuolaidą gausite jį atnešę ir įsigydami naują telefoną ar planšetinį . Vis dar stebinate savo svečius sena technika? AUSIĄ “samsung” Įsigysi net iki -500. Juodojo ir spalvotojo metalo laužo supirkimas.


Metalinių konstrukcijų demontavimas. Naudotų padangų utilizavimas. Jos metu atnešus į autorizuotą „Apple“ parduotuvę seną „iPad“ . SAMSUNG SHOP, pigiau parduotuvėje Varle. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle.


GARANTIJA Buitines technikos, televizoriu ,fotoaparatu, kompiuteriu,vaizdo,garso. Todėl neskubėk atsisakyti savo mylimo prietaiso - atnešk jį mums! Kirkorovą ir kitas Rusijos TV žvaigždes pasižiūrėkit ir apsiraminkit.


Istorija sena kaip pasaulis: kiekviena ką tik užaugusi karta yra įsitikinusi, kad tėvai gyveno neteisingai ir netgi kvailai, kad jie dabar. Jūsų patogumui TV darbai atliekami ir darbo dienomis, ir savaitgaliais. Sena velėna ir sudžiuvusios samanos neleidžia dirvai vėdintis, būti aprūpintai vandeniu, todėl jas.


Seną buitinę techniką, elektroniką, vonias, baldus, kitas namų ir jų remonto atliekas. Jei EMP atliekų taksi bus kviečiama dėl liuminescencinių lempų, televizorių ,. Ne paslaptis, kad iš kaimų išgabenti senus televizorius , šaldytuvus ar kitokius. Grįžusi rado Teklę, spoksančią paliktą televizorių , kriminalinę kroniką.


Tai matai, – prabilo sena pana, sriūbtelėjusi pusiau narkomaniško gėrimo, – atėjau kriminalą. Atnešk iš virtuvės degtukų cigaretei, prisidegti noriu. Atnešk seną , bendruomenė gaus veikiantį“ - viena šio fondo . Būk geras, užlipk į mano miegamąjį ir atnešk mano šlepetes.


Atnesk sena televizoriu

Petras užsikaria į antrą aukštą ir žiūri, kad ten dvi prinokusios Prano dvynukės televizorių žiūri.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai