2015 m. gegužės 11 d., pirmadienis

Didmenine prekyba rubais is turkijos

Ieskau rubu tiekeju is Turkijos , Rumunijos, Lenkijos! Tiekiu drabužius Iš Turkijos - gaunu viska! Norėčiau pradėti prekiauti rūbais iš Turkijos. Noreciau-pradeti-prekiauti-rubais-is-T.


Pirmiausia reikėtų įsitikinti, kad jūsų perkami ir importuojami drabužiai yra pagaminti ir pardavinėjami su prekės ženklo (pvz., Adidas) savininko . Nauji darbo rūbai iš Skandinavijos.

Patogūs, kokybiški, puikaus dizaino, Helly Hansen, Mascot, Engel, Workzone, . Garsių pasaulio gamintojų rūbai urmu – už gerą kainą Jums! Išskirtinės kolekcijos vyrams, moterims ir vaikams - didmeninė prekyba firminiais drabužiais. Tiekėjas turkų rūbų aukščiausios klasės į Rusiją. Turkijos drabužių drabužiai didmeninės prekybos už prieinamą kainą. Pristatymas į visus Rusijos ir Ukrainos.


Didmeninė prekyba drabužiais mažomis kainomis. Europos gamintojų rūbai vyrams, moterims ir vaikams.

Susisiekite ir gaukite pasiulymą dabar! Populiariausi turkų drabužių ir avalynės ženklai. Interneto parduotuvė moteriškų drabužių iš gamintojo Turkija didmeninė prekyba. Daugelis įsivaizduoja, jog avalynės bei drabužiu prekyba urmu susijusi.


Turkija , Italija (garsėjanti dizainerių drabužiais), Jungtinės Amerikos . Kaip nusipirkti drabužius Turkijoje. Daugiau nei du dešimtmečius verslininkai iš visų NVS šalių atvyko į Turkiją dėl prekių, ypač drabužių. Tai yra Lietuvos didmenininkai,Kinija,Lenkija, Turkija ,Ukraina tai cia.


Seip tiesa i Lenkija irgi kelis kartus bandziau nuvaziuot-bet prekiavau rubais tai. Užsiimu didmenine ir mažmenine naujų drabužių prekyba. Tiekėjai didmeninkai (prekyba pakuotemis vnt iki tonų) Garantuoti.


Taip pat domintų sportiniai,firminiai rūbai. Ne mažiau populiarus yra prekės ženklasdidmeninė prekyba iš Turkijos. UAB Baltmakas- didmenine prekyba stock naujais drabuziais ( su etiketemis is UK).


SIULAU ISIGYTI NAUJU DRABUZIU ATVEZTU IS LENKIJOS TURKIJOS. Drabužiai, nauji drabužiai, rūbai (iš Turkijos , Stambulo) - prekyba ,. Naujos drabužių kolekcijos iš Turkijos ir Stambulo - didmeninė , mažmeninė prekyba , .

UAB ,,Rolmada savo veiklą vykdo daugiau kaip metus, dirbame su didmenine ir mažmenine prekyba moteriškais drabužiais. Pagrindiniai mūsų prekių tiekėjai . Clothing Store Near Drabuziai, batai, rankinės ir kt. Galime pasiūlyti itin platų ir nuolat atnaujinamą . Prekiaujame rūbais iš Anglijos, Italijos, Prancūzijos, Turkijos , Kinijos. Italijos, Lenkijos, Turkijos , Lietuvos gamintojų atrenka Lietuvos . Tiekiame rankines urmu is Turkijos.


Mes daugiausiai importuojame moteriškas sukneles is Paryžiaus ir Londono. Mes platintojai markių, tokių kaip SOKY . Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu RŪBAI IŠ TURKIJOS URMU.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai