2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Eu lizdo perėjimas į uk

V lizdo perėjimas iš UK tipo į EU. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Perėjimas UK (angliškas) lizdas - Euro kištukas. Skirtas nedideles galios prietaisams turintiems angliško tipo kištuką pajungti į Lietuvoje naudojamos rozetes. Maksimali įtampa 250V Maksimali srovė 10A.


Tinklo perėjimas EU kištukas - UK lizdas. Turime sidabrinį ir pilką! Pavadinimas: Šiuo metu prekės neturime. Adapteris turi šiuos lizdus. Garantinis aptarnavimas: mėn.


Gamintojas Bemko (Lenkija). Pristatymas: Teirautis. Papildoma informacija, Iš GB į EURO. Vištų perėjimo lizdas , sek. USA, Kanados, UK , Australijos ir. G tipo kištukas į EU tipo lizdą.


Konvertuoja Europos standartinius kištukus į Jungtinės Karalystės standartinius kištukus. Nupirk UK - EU baltą kelioninį perejimą adapterį už SUPER kainą. Prekės kodas: UK - EU adapteris. Prekę turime vietoje Vilniaus parduotuvėje adresu Medeinos RIMI.


USB lizdų , greito įkrovimo kelionis adapteris, be kurio daugiau neišsivaizduosite nei vienos kelionės! Greitas pakraus jūsų išmaniuosius įrenginius! PowerCube Original, 3xUSB, ,3xkištukiniai lizdai , raudonas. Kelioninis elektros lizdo. Maketavimo Laidas Lizdas - Kablys Klipas vnt.


Eu lizdo perėjimas į uk

Elektros lizdo šakotuvas su USB išėjimais. ADAPTERIS iš UK į EU – MAX. Dėl mažo dydžio šį adapterį galite turėti su . Jungikliai, kištukiniai lizdai ir rėmeliai.


Jeigu kištukas vis tiek netinka, susisiekite su elektriku ir pakeiskite lizdą sienoje. Aplink maitinimo laidų jungties vietas, šalia elektros lizdo sienoje ir prie.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai