2015 m. vasario 26 d., ketvirtadienis

Fotoatelje naujoji vilnia

Juozo Balinskio fotoateljė - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos sodrai. Vadovas, Juozas Balinskis. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę . Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti?


Fotoatelje naujoji vilnia

Tegu apie tai sužino visi! Smėnas Adresas: Kęstučio g. Kopijavimo aparatai, faksai, skaitmeniniai foto. Foto galeriją papildysime. Majoj,kainos dideles,o nepatiko visai. Geriausių pasiūlymų prenumerata.


Baltupiai– Jeruzalės g. Oj, ne mano, mano mociutes. Mano kieme stovi 9au namas, tai vat is kitos puses. O buvo gal kas kavinei,kur anksciai fotoatelje buvo? Dovanų įdėjos, fotoknygos, foto internetu, nuotraukų darymas, nuotraukos dokumentams, spalvota PDF spauda, puodeliai su nuotraukomis, marškinėliai, raktų . Vilniuje veikė jo fotoateljė. Kreipkis į mus ir būk šventės puošmena!


Fotoatelje naujoji vilnia

Darbo laikas pagal užrašymus, skambinti tel. DPD Pickup siuntų taškų ir terminalų tinklas - galimybė patogiai siųsti ir atsiimti siuntas. Raskite Jums patogiausią Pickup siuntų tašką ar terminalą. Idomus straipsnis rusu kalba su foto : (gal kam bus idomu ). Bagdanavičienės individuali veikla. Vaitaitienės – Markevičiūtės fotoateljė Biržuose su draugais.


Biržuose vyskupas išgirdo gandų, kad šią naująją bažnyčią ketina paimti. Jeigu išimties atvejais reikia skubiai atlikti tokį foto grafavimą ir . Esu skaičiusi, kad fotoateljė buvo dabartinių Gedimino pr. Viskas fotografijos mėgėjams ir profesionalams.


Fotoatelje naujoji vilnia

Profesionalios konsultacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai