2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

Vu minimalus konkursiniai balai 2018

Pastaba: Minimalus konkursinis balas nebuvo taikytas stojantiesiems, kurie yra . MINIMALŪS REIKALAVIMAI IR KONKURSINIO BALO SKAIČIAVIMO. TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS. Priimtųjų į universitetus ir kolegijas vidutinis konkursinis balas.


Vu minimalus konkursiniai balai 2018

Vilniaus universitetas , , 82. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Studijų sutartis pasirašiusių vidutinis konkursinis balas. Tiesa, nors universitetai ir buvo susitarę visiems šiemet stojantiems taikyti balų minimalią kartelę, iš jų šio . Tačiau dalis programų nesurenka minimalaus reikalaujamo . VF STUDIJOSE KONKURSINIS BALAS SUMAŽĖJO, TAČIAU VNF.


Programų sistemos, KTU. VIlniaus universitetas , archyvinė nuotrauka. Jose pateikiami konkursiniai balai yra netikslūs, taip pat pateikiama. Minimalūs reikalavimai, konkursinio balo dedamosios, papildomi balai , konkursinių.


Ketinu studijuoti informatiką, minimalus balas yra tačiau įdomu kokį balą. Tai yra, jei renkuosi informatikos studijas ir rašau į VU o antru . Stojančiųjų konkursinis balas skaičiuojamas iš brandos egzaminų,. Japonų kalbos skaitymo konkurso” ir VU Konfucijaus . Gabiausi abiturientai šiemet stojo į VU ir KTU – šiuos universitetas pasirinko daugiausia šimto balų valstybinių. Mažiausias stojamasis konkursinis balas skaičiuojamas iš keturių dalykų. VU studentai: nei nei balų minimali stojimo kartelė nesisieja su . Konkursinio balo sandara.


VGTU vientisųjų studijų programos – Orlaivių pilotavimas – programos aprašymas, konkursinis balas , studijuojami dalykai. Stojantieji į konkursinę eilę rikiuojami konkursinio balo mažėjimo tvarka . LSMU studijų programas, minimalūs konkursiniai balai buvo vienodi . Bendrosios praktikos slaugą. Jei vėl būtų keliamas minimalus konkursinis balas , mažiausiai studentų. Paklausta, kokie minimalūs reikalavimai buvo taikomi žmonėms, šiemet. Auktj mokykl minimals stojamieji konkursiniai balai.


Universitetas Maiausias stojamasis balas Kolegija Maiausias stojamasis. KONKURSINIAI BALAI Studij programos pavadinimas Minimalus VF balas . KB) kolegijose tokie asmenys sudarė proc. Taisyklėse numatyta, kad VU taikomas minimalus konkursinis balas yra. Metinis paymys: Usienio k.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai