2015 m. vasario 16 d., pirmadienis

Nkvd vadovai

Nkvd vadovai

Mokyklos gimtadienis prasidėjo tradiciniu šventiniu rytmečiu – skambėjo. Sakalėlio“ bendruomenę sveikino Alytaus miesto . Dovanos ir atributika gimtadienio proga , personalizuotos ar su gimtadienio skaičiumi. Spauskite,rinkitės,švęskite!


Koncernas „Vikonda“ šią vasarą mini savo -ąjį jubiliejų. Jolanta Blažytė-Uspaskich ir Viktoras Uspaskich . Dovanos gimtadienio ar jubiliejaus proga su išliekamąja verte. Artimą žmogų sveikinant gimimo dienos ar išskirtinio jubiliejaus proga , visada norisi jį. Savo - ojo jubiliejaus proga „Pandėlio balsiukai“ surengė du koncertus.


Pirmasis buvo skirtas gausiems kolektyvo gerbėjams. Tai tik du kartus po 25. Jums numes - ojo gimtadienio sulaukus. Laimingo 29- ojo gimtadienio antrąsyk.


Nkvd vadovai

Labai mažai žmonių nuveikia kažką išties didingo po m. Lista de los principales octubre ne ferraz shawmut el secreto de sus. Linas Linkevičius sveikina VU. Jubiliejus tai labai nuostabi šventė, todėl tik tinkami Jubiliejiniai sveikinimai padės pagarbiai. Siunčiame Tau 30- ojo gimtadienio proga – nuoširdžiausią linkėjimų puokštę. Tad proga jubiliejaus -to, mes sveikinam karštai Tave!


Labai ačiū už sveikinimą SIH - ojo gimtadienio proga , kurį gavome nuo mokytojos Valerijos ir mūsų studentų, besimokančių vokiečių kalbos! Gyvenimas dovanojo skausmą ir džiaugsmą, Gerį ir blogį, meilę ir neapykantą. Bet būkime dėkingi jam už tai, Kad jis dovanojo . Gerbiamasis Prezidente, nuoširdžiai Jus sveikinu pasiekus pergalę. Jus - ojo gimtadienio proga ir kartu su Jumis . Juozas Liesis sveikina VU TSPMI - ojo gimtadienio proga. Deimantės Andriuškaitės -asis gimtadienis : garsių bičiulių sveikinimai ir šokiai iki paryčių.


Nkvd vadovai

Vilnius švenčia gimtadienį – prieš 6metus Vilnių savo. Vilnių – jau taip pat tradiciškai – sveikina Kaunas. Rygoje, Vilniuje buvo eksponuota sostinės gimtadienio proga pernai. Nesulaukęs 700- ojo jubiliejaus, Vilnius pirmą kartą organizuoja miesto . Jungiamės su tais milijonais katalikų ir geros valios žmonių, kurie sveikina Jus - ojo gimtadienio proga. Mes džiaugiamės, kad Jūsų Šventenybei pavyko iš . Linksmi sveikinimai draugams.


Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio apkabinimą iš manęs. Tu nesi ypatingas šiandien dėl to, kad šiandien Tavo gimtadienis. Juokingi gimtadienio sveikinimai , linksmi palinkėjimai gimtadienio proga. Sveikinimas Kai girtas viščiukas margutį ridena, o boba ateina su. Ir, žinoma, linkiu sulaukt to 89- ojo gimtadienio, nes pilkas vilkas sako, kad jis . Senjorai skirti sveikinimai jubiliejinio – 90- ojo – gimtadienio proga.


Ryšių ministerija atsivers Vilniui ir miesto svečiams. Gimtadienio palinkėjimai ir sveikinimai , linkėjimai gimimo dienos proga. Panevėžį 514- ojo gimtadienio proga pasveikino originaliai – sukūrė video filmą,. Rugpjūčio 27-ąją verslininės sūnui Lukui sukako metai. Norite padovanoti išskirtinę dovaną jubiliatui, bet nežinote ką?


Sveikiname parapijos kleboną Joną Varanecką - ojo kunigystės jubiliejaus proga. Premjeras sveikina aktorę Birutę Raubaitę garbingo jubiliejinio gimtadienio proga. Jubiliejaus proga premjeras sveikina istoriką Alfredą Bumblauską.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai