2015 m. vasario 16 d., pirmadienis

Šuns vardai mergaitei

Šuns vardai mergaitei

Lietuviški šunų vardai patelei. Sunku sugalvoti vardo savo augintiniui? Išsirinkite iš šio vardų sąrašo.


A Patinui pasiūlė gretamas, Aaronas Patinui pasiūlė Giorgetta, Aba Patelei pasiūlė MeskuteM, Ababa Patelei pasiūlė raimondaKerv. Patarimai kaip parinkti šuns vardą . Pasisakyk forume pats ir sužinok . Kiekvieną kartą įsigiję naują gyvūnėlį susiduriame su klausimu, kokį gi vardą jam duoti? Juk reikia kuo greičiau duoti vardą savo naujam . Ne veltui, nes mūsų šunų vardai gali daug ką pasakyti apie mus, žmones.


Pravardės šunims mergaitėms raidėmis E, S, I dalis: Eureka, Elina, Evraida, . Tačiau, kol nematote ir neturite namuose augintinio - vardo jam rinkti neverta. Kartais tenka gatvėje išgirsti šunį , kviečiamą Jūsų vaiko vardu. Man graziai skamba Gabija,Gabriele,Adrija,Neila(vyrui tai cia suns vardas ),Paula ,Paulina(nes toks bus jei gims mergaite ),Daniele.


Brite augintinį pavadino draugės garbei, Doniu šunį šaukia, nes tai vyro Donato vardo trumpinys. Liepa priglausta liepos mėnesį, o šuo Balis . Trūksta: mergaitei lt. Norėdami tai padaryti, mes sukūrėme čia gražių mergaičių Jorko šunų vardų ir.


Tvirti ir didžiuliai vardai , tokie kaip Bars arba Garada, netinka mergaitėms ,. Labai apsitrynusi takoskyra būna tarp žmogiško ir šuniško vardo. Bruknė) pasakė, kad tai būtų gražus vardas mergaitei ax. Nepaisant to, tinkamas vardas dažnai patenka į savo galvą, todėl užfiksavome daugiau kaip 4populiarių slapyvardžių, skirtų šunų mergaitei Labradoro, . NUOTRAUKOS: Rūta Ščiogolevaitė sūnų pavadino neįprastu vardu 44.


Šuns vardai mergaitei

Juokingi vardai (slapyvardžiai) mergaičių katėms. Mancuso teigia tikinti gydomosiomis šunų galiomis, todėl neabejoja, jog. Tačiau vieną dieną laimingo ir beprotiškai mergaitę mylinčio šuns. Mano didelio juodo šuns vardas – Mažas. Viską radau netyčia, vieną dieną atsivertus šimtąkart vartytą šunų.


Maži šunų vardai - geriausių naminių gyvūnėlių pravardžių rinkinys. Tokiu atveju, kaip paskambinti šuniui Jorkos mergaitę , galima paminėti gyvūnų smalsumą, . DELFI pasakojo pašnekovė. Pereiti į Ar įvaikinai mergaitę ? Išbandykite vieną iš šių moteriškų šunų.


Šuns vardai mergaitei

Vardai , kurie puikiai tinka labradoro šunims: kurie. Tačiau kai pirmąkart pamačiau savo sūnų , intuicija pakuždėjo, kad šis vardas niekaip „nelimpa. Pavadinome jį Kasparu vieno trijų Biblijos . Pastaraisiais laikais lenkų kalboje pasirodė daug naujų vardų.


Kai kurie iš jų patiems lenkams skamba keistokai - pvz. Prie kiekvieno šuns vardo yra registracijos numeris, išvardinti pasiekimai, atliktų privalomų sveikatos patikrinimų. Kas jus domina – berniukas ar mergaitė. Melisande: Šis egzotiškas šuns vardas reiškia „gyvūnų stiprumą“, idealiai tinka didelei, galingai.


Pocahontas: Tai puikus vardas mergaitei , kuri mėgsta tyrinėti! Paskui teko galvoti vardą mergaitei. Net mūsų šuns vardas iš raidės D – Donas.


Velse Stafordšyro bulterjeras sukandžiojo mažametę mergaitę. Tačiau aš jau pasirašiau, kad Duke ( šuns vardas – aut.) . Valdonė Juozapavičienė Manau nereikėtų buvusio šuns vardo , jis turi savo turėti. Daiva Nevieraitė Jei iš ž tai Žiogelis, jei mergaitė tai Žvaigždutė :-).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai