2015 m. vasario 20 d., penktadienis

Ausines ikisamos

Ausines ikisamos

Labai didelis ausinių pasirinkimas: stilingos laidinės ir Bluetooth ausinės. Daugiau nei 6skirtingų ausinių modelių – tikrai rasite jums tinkamiausias. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Sony“ triukšmą slopinančios į ausis įdedamos ausinės puikiai tinka bėgiojant, sportuojant ar užsiimant kitokia veikla. In-ear tipo ausinės suteikia aukščiausią garso kokybę, lyginant su kitomis ausinėmis už panašią sumą.


Taip pat jos yra populiaros dėl savo mažo dydžio, . Standartinės ausinės , In-Ear ausinės , ausinės specialiai kompiuteriniams žaidimams, ausinės sportui ir bevielės ausinės. Platus pasirinkimas ir žemos kainos! Pokalbiams su draugais, įtraukiantiems žaidimams, kokybiškam muzikos skambesiui, o gal pirmiesiems įrašams – ausinės ir mikrofonai praverčia įvairiose. KEF MOTION ONE belaidės ausinės. Belaides ausines kaina nuo € iki 438.


Smarts belaidės sportui skirtos į ausis įkišamos belaidės ausinės. Gero garso ausinės muzikos klausymui, pokalbiams su draugais ar žaidimams. Beyerdynamic - vienos žinomiausios ir kokybiškiausios Vokiškos ausinės.


Rinkitės iš naujausių modelių, bevieles ar su laidais, iš plataus stilių bei spalvų . Didelis pasirinkimas įvairių ausinių. Laidinės , BT ,su triukšmo eliminavimu, kompaktiškos, sportinės komfortiškos, high end lygio. Visų rūšių ausinės internetu pigiau elektroninėje parduotuvėje Bigbox. Impedance Ω Frequency response 17Hz - 20kHz Sound pressure level (SPL) 1dB TH total harmonic. Vienas ausinių konstrukcijų tipų yra ausinės , įkišamos į ausis.


Kokie yra svarbiausi šio tipo ausinių privalumai ir kokiais atvejais verta jas rinktis? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Atsparios vandens purslams, juodos spalvos.


Ausines ikisamos

Sport Headset Eara BT-X Bluetooth, In. Drėgmei atsparios bevielės Bluetooth ausinės sportui su valandų veikiančia baterija. Nokia telefonų ir planšečių bluetooth ausinės , įkišamos į ausis ar uždedamos ant ausų, laisvų rankų įranga, garsiakalbiai, garso sistemos, rageliai.


MEZE Classics įkišamos ausinės. Skirtos aktyviai leidžiantiems laiką ar sportuojantiems žmonėms. Meze Calssics ausinių korpusai pagaminti. Naujos 1 Orginalios!


Didžiausias ausinių pasirinkimas Lietuvoje ▸ Užsisakyk internetu į namus arba atsiimk salone ▸ Didžiausias autorizuotas „Apple“ pardavėjas ▸ Nemokamas . Suprojektuotos tam, kad būtų pačios saugiausios ir patogiausios dėvėti, RX18P yra lengvos ir ergonomiškos į ausį įkišamos ausinės. Jos perduoda aiškus ir . Laidinės, įkišamos į ausis ausinės Yra prekės(-ių). Pioneer išorinės ausinės SE-NC31C-K. Ausies sukabinimas: Kišamos į ausį, Nešiojimo stilius: Įkišamos į ausį, Akustinė sistema: Uždaras.


Ryšio technologija: Vielinis. Jei ketinate įsigyti ausines ir norite, kad jos atitiktų jūsų asmeninius. MTV Newave, Ausinės, Su lankeliu, Auksas, Balta, m, Vielinis, Visiškai ausis. MTV Garaje, Ausinės , Įkišamos į ausį, Juoda, Turkis, m, Į ausis įkišamos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai