2019 m. lapkričio 13 d., trečiadienis

Wifi stiprintuvas topo centras

Wifi stiprintuvas topo centras

TP- LINK kartotuvas prisijungia prie jūsų maršrutizatoriaus bevieliu būdu ir taip stiprina . Wifi adapteriai skirti stacionariems ir nešiojamiems kompiuteriams. PAGERINKITE SAVO MARŠRUTIZATORIAUS APRĖPTĮ Kartotuvas padidina egzistuojančią WiFi aprėptį su naujos kartos 11AC WiFi technologija. WI-FI DIAPAZONO PRAILGINIMAS VIENU MYGTUKO PASPAUDIMUTL- WA860RE yra sukurtas, kad patogiai padidintų aprėptį ir pagerintų jūsų bevielio tinklo . Bevielio tinklo ( WiFi ) adapteris TP-LINK TL-WN725N, 150Mb/s, USB nano. Atsiimkite TOPO CENTRO parduotuvėje: - d. Pristatysime į namus ar biurą: 1 . TP-LINK kartotuvas prisijungia prie jūsų maršrutizatoriaus bevieliu būdu ir taip stiprina ir plečia jo signal vietose, kuriose jis . AKCIJA: Nemokamas atsiėmimas Omniva paštomate! Wifi signalo stiprintuvai , interneto modemai, maršrutizatoriai - routeriai, šakotuvai - adapteriai, komutatoriai ir kita bevielė tinklo įranga internetu.


Wifi stiprintuvas topo centras

Stiprintuvai ir imtuvai ir susiję produktai. Garso stiprintuvas SONOS CONNECT (ZP90). WiFi stiprintuvas kartotuvas (Range Extender, Repeater) tai įrenginys, skirtas praplėsti WiFi (bevielio, belaidžio) tinklo. Plačiajuosčiai TV signalų stiprintuvai vienam namui, ūkiui. Wi-Fi “ antenos gamybos.


Telmor WHX 822M 501418. Naminis CATV RF stiprintuvas. Gigabit Ethernet, WLAN N/AC 120 4x5dBi antenos.


Unispectra; Lattelecom; Telecentras; Mediashop; Pristis; Senukai; SLO; Splius; Telia; Topo centras. Gero garso muzikiniai centrai kiekvieno melomano ausiai. Išsirinkite Jūsų poreikius ir skonį atitinkantį produktą.


Belaidžio ryšio stiprintuvas TP-LINK RE200.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai