2019 m. lapkričio 1 d., penktadienis

Vgtu programu sistemos

Vgtu programu sistemos

Studijų programos informacija. Fakultetas: Fundamentinių mokslų fakultetas. Vėliau pagrindiniai informatikos moduliai, tokie kaip programavimo kalbos ir algoritmai, operacinės sistemos, kompiuterių architektūra, programų sistemų. Atsiskaitymas ir vertinimas. Programų sistemų inžinerijos egzaminas laikomas raštu, konspektais ar knygomis naudotis neleidžiama.


Vgtu programu sistemos

Kaip ir pernai, pirmoje vietoje atsidūrė programų sistemos Kauno. Kartografija ir geografinės informacijos sistemos. Verslo informacinės sistemos (anglų k.) NL (D) st. VGTU programų inžinerija bei . Tai yra ateities studijų programos.


Vilnius, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Avionika (specializacijos - Aviacinės elektronikos sistemos , Bepiločių orlaivių inžinerija) (dieninė NL). Sveiki, šiemet baigiu klasę ir planuoju stot i universitetą, bet niekaip neapsisprendžiu kur. Pasak švietimo ir mokslo ministrės, šiemet šešiasdešimt programų. Manau, kad nepriklausomai nuo . Verslo tikslų transformavimas į programų sistemos reikalavimus.


Manyciau informatika yra labai abstraktu, o programu sistemos atrodo. Pradėti skelbti moksliniai straipsniai programų sistemų ir. Pusė studijų programų – tarpkryptinės, kuriose apjungti mažiausiai studijų. Daugiausia studijų krepšelių pritraukusios programos - ekonomika. Jutikliai, dūmų detektorius, vaizdo stebejimo kameros, sistemos.


Daug daugiau tikėjausi iš Ekonomikos pagrindų ir Duomenų bazių valdymo sistemų (DBVS). Kursinis darbas daromas pagal kursą „įvado į programų sistemų inžineriją“. Užduotis – parengti programų sistemos , kurios reikalavimai. Kaip ir prieš metus, populiariausios išlieka Statinio informacinio modeliavimo, Bioinžinerijos, Informacinių sistemų programų inžinerijos, . KTU elektroninės knygos.


Pagal pasaulinės kompiuterijos asociacijos ACM rekomendacijas, studijų programa integruoja kompiuterių mokslo ir programų sistemų aspektus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai