2019 m. lapkričio 21 d., ketvirtadienis

Traukiniai i ukraina

Traukiniai i ukraina

Traukinys , jungiantis sostines. Ji yra mano viena mėgstamiausių šalių keliauti. Tik yra viena problema . Lvovą arba Truskavecę autobusai vasaros sezonu vyksta tris kartus per savaitę, žiemos . Pigios kelionės traukiniu po Europą su InterRail ir kt. RailEurope geležinkelių tinklas.


Traukiniai i ukraina

Jau netrukus bus galima traukiniu iš Vilniaus pasiekti Kijevą. Lietuvos geležinkelių traukinys , archyvinė nuotrauka . Naujuoju maršrutu traukinys kursuos du kartus per savaitę. Iš čia traukiniai važinėja ruožu Sighetu Marmației - Valea Vișeului - Vișeu. Maidan Nezalezhnosti metro stoties, km iki Kijevo traukinių stoties.


Nemokamas 4G internetas, 220V rozetės, media centras. Vilnius - Kijevas patogiu autobusu. Daug vietos kojoms, nemokamas vanduo.


Traukiniai i ukraina

Ukraina tai planuoja padaryti . Find hotels near Odesos traukinių stotis, ua online. Good availability and great rates. Book online, pay at the hotel.


Kijevą, Minską, Vilnių ir Rygą nuo šiol bus galima pasiekti traukiniu. Atgal važiavome traukiniu ir buvo žymiai patogiau, tad tikrai patariu . PVZ naktinis traukinys į Odesą ( kaina su patalynės komplektu apie eur).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai