2019 m. lapkričio 14 d., ketvirtadienis

Virbalai su valu kaip megzti

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite įvairių virbalų su valu. Galime pasiūlyti virbalus iš įvairių medžiagų (medinius, plieninius), skirtingų išmatavimų, smailius. Mezgimo virbalai internetu ir gausus virbalų pasirinkimas kiekvienai mezgėjai.


Taigi kaip išsirinkti tokius, su kuriais bus malonu ir patogu megzti ? Vieni jų yra neilgi, skirti kojinėms megzti.

Ypač smailūs virbalų galiukai idealiai tinka kiauraraščių raštų mezgimui. Idealus siūlo perėjimas nuo virbalo ant valo. Ergonominiai virbalai su valu Nr. Addi CLICK LACE short virbalų su valu rinkinys . Mezgimas virbalais gali padėti jas išlaisvinti. Virbalai - tai, be ko neįsivaizduojamas mezgimo procesas.


Aliuminiai virbalai su plastikiniu valu. Stengiamės turėti visko, ko reikia norint siūti, megzti , nerti, siuvinėti ir t.

Mažų mezginių mezgimas virbalais su ilgu valu. Addi virbalai su valu - tai plieniniai virbalai skirti megzti ratu. Puikiai pritaikomi rankovėms, kepurėms ir tais atvejais, kai norima megzti vientisą mezginį. Rico bambuko virbalai su valu yra ekologiškas produktas, kuriuo patogu ir lengva megzti.


Mezginio akys slysta lengvai ir formuojasi lygios eilės. Gali megzti ir su valu , tik svarbu kad virbalai nebutu per ilgi, . Tada galima pasinaudoti virbalu su valu. Valas tada tiesiog yra. O Rockets yra skirti megzti labiau plono siūlo mezginiams.


Patys ankstyviausi megzti gaminiai, ko gero, buvo numegzti grynai praktiniais sumetimais, bet. Rankų darbo, megzta virbalais , nors atrodo kaip mašina, labai gerų siūlų, . Knit Pro virbalai su valu 2. KnitPro Zing virbalai -pagaminti iš tuščiavidurių žalvario vamzdelių ir padengti aukštos kokybės nikeliu. Aukštos kokybės, daugumos mezgėjų įvertinti virbalai ADDI. Casa Lana – siūlų namai fizinė parduotuvė įsikūrusi Kaune, šalia HyperMaximos Malūno.


Populiarūs virbalai su valu , tačiau jie tikrai nėra vieninteliai.

Nuo šiol virbalais su valu galima patogiai megzti kojines, rankoves, apykakles, lėles ir rūbelius kūdikiams. A formos megztinis, megztas reglanu nuo viršaus, su kiauraraščio motyvu. Ripso kraštams prireiks mm. Tai trys virbalai sujungti trumpu valu dviem skirtingo smailumo . Kadangi rankenėlės pagamintos iš organinės medžiagos – beržo, tai puiki alternatyva alergiškiems nikeliui.


Mezgimui rankomis naudojami įvairūs virbalai , mezgimo pramonėje naudojamos mezgimo staklės. Seniausi megzti gaminiai rasti senovės Egipto kapuose. Tada vėl keičiame siūlą imam baltos spalvos siūla ir trumpus virbalus (juos naudosim vietoj virbalo su valu , taip bus patogiau megzti ). Pradžią pasižymėkite mezgimo. Ismokite megzti pagrindines akis ir imkites patikimu kojiniu mezgimo budu - nuo.


Tai išsiaiškinus jau galima megzti kepurę, šaliką ar kojines. Tad kaip megzti , ogi labai paprasta - pradedant eilę priešingoje pusėje nei .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai