2019 m. lapkričio 11 d., pirmadienis

Varšuva zachodnia autobusų stotis

Varšuva zachodnia autobusų stotis

ECOLINES autobusuose yra individualūs planšetiniai kompiuteriai, nemokamas. Išsirink geriausią kelionę su wi-fi, 220v, naujais autobusais. Zachodnia kelionė autobusu. Is Orouosto iki Centrines traukiniu stoties vaziuoja 1autobusas, kelione trunka apie pusvalandi. Oro uostą su kitais miesto rajonais jungia autobusų linijos.


Varšuva zachodnia autobusų stotis

Stotelė šalia terminalo, dažniausiai šalia laukia autobusai. Jei važiuosite ne piko metu, sugaišite tik kelias minutes ilgiau. Autobusas nuo „Panoramos“ pajuda val. Prieš dienas - Bet šiaip jau autobusų stotis iš šitos trijulės yra jauniausioji sesutė,. Varšuvos vakarinė autobusų stotis.


Verslo klasės autobusai naujuoju maršrutu pradės kursuoti nuo liepos. Atvykau į Vilniaus autobusų stotį minučių prieš numatytą kelionę. Parduodamos kelionės Lux Express autobusais su nuolaida. Naujuoju maršrutu „Lux Express“ autobusas iš Vilniaus autobusų stoties išvyks 6: val.


Varšuva zachodnia autobusų stotis

Leidžiamės į apačioje esančią geležinkelio stotį. AUTOBUSAS LIETUVA - LENKIJA TVARKARAŠTIS. Taigi, sia vasara su drauge planuojam keliaut i Varsuva arba Krokuva traukiniu. Geležinkelio linijos Lietuvos ir Lenkijos valstybės siena – Marijampolė . Pėsčiomis nuėjome iki autobusų stoties , iš kurios turi eiti autobusai į Beirutą.


Bus Station (ZOB ), Adenauerallee. Warszawa, PKS W-wa Zach, stan. Bilieto kaina nuo 6iki .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai