2019 m. lapkričio 20 d., trečiadienis

Triukiniai dviraciai

Triukiniai dviraciai

Triukiniai rampiniai paspirtukai nuo eurų, nauji. Visoms prekėms taikome 2metų garantiją. BMX dviračiai būna lenktyniniai (angl. Race) ir laisvo stiliaus, triukams (angl. Freestyle).


Triukiniai dviraciai

Dviračiai : Cube, Kross, Fat bike ir kt. Miesto, kalnų, elektriniai, trekingo dviračiai vaikams, paaugliams, moterims bei vyrams pigiau. Nauji, žaismingi ir įvairių spalvų triukiniai paspirtukai tiks aktyviems vaikams.


Jei jūsų vaikas linkęs aktyviai praleisti laisvalaikį bei ieško naujo fiziškai aktyvaus . Deja, bet pagal jūsų pateiktą užklausą nieko neradome. Pakeiskite paieškos parametrus ir pabandykite dar kartą. Juodas triukinis dviratis. Kaip pasirinkti tinkamą triukinio paspirtuko dydį?


Triukiniai dviraciai

Naujokams rekomenduojame naudotis šia lentele. Lentelėje pasirinkite savo ūgį, ir pamatysite labiausiai . RĖMAS: Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand ReadyŠAKĖ: RockShox XC T. Grit paspirtukų, dviračių , riedučių kainas. Paspirtukai ir dviračiai Yra 1prekės(-ių). Lombardo dviračiai : ieškantiems aukštos kokybės ir patrauklaus dizaino Tai patikimų bei pažangių dviračių gamintojas, skiriantis didelį dėmesį kiekvienai . Nepraleisk progos įsigyti savo paspirtuką už geriausią kainą, tik pas mus ! Sezono atidarymą pažymės gyva dviračių , paspirtukų, riedučių ir riedlenčių. Didelis vaikiškų paspirtukų asortimentas ir visada žemos kainos.


Pristatymas visoje Lietuvoje. Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad egzistuoja keli triukinių paspirtukų. Tiesa, elektrinis paspirtukas gali sverti ir kainuoti daugiau nei kai kurie dviračiai , . Parduodu priziureta ir labai tvarkinga bmx dvirati. Colony Teddy remas 34R barto vairas Stereo šakė Flybikes rampera padangos Odyssey .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai