2019 m. liepos 30 d., antradienis

Vilniaus kolegija populiarioji muzika

Vilniaus kolegija populiarioji muzika

Menų ir kūrybinių technologijų fakultetas. Populiariosios muzikos studijų programos studentai. Vilniaus kolegija breed . Stojantysis, atvykdamas laikyti stojamojo egzamino privalo turėti muzikos instrumentą. Katedros vedėja: Vita Sasnauskienė. SUTEIKIAMAS KVALIFIKACINIS.


Vilniaus kolegija populiarioji muzika

Ritminės muzikos katedros vedėja, lektorė Vita. Konkursinio balo skaičiuoklė stojantiems į Lietuvos aukštąsias mokyklas. POPULIARIOSIOS MUZIKOS studijų programą bei tapti . Singer, Songwriter, Artist, Lecturer.


Anželika Slimanavičienė. Studentų priėmimo organizavimo. Kolegijos dėstytojai ir studijų aplinka. Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos mokslo ir studijų įstatymo 17. Popmuzika yra muzikinis žanras, o populiarioji muzika reiškia bet kokio žanro tam tikru laikotarpiu . Muzikos profesinis bakalauras,.


Vilniaus kolegija populiarioji muzika

Klaipdos valstybin kolegija. LIETUVOS MUZIKOS IR TEATRO AKADEMIJA. Viliaus kolegija , užsiėmimai vaikams ir paaugliams. VILNIAUS TECHNOLOGIJŲ IR DIZAINO KOLEGIJA. Organizuoja mados būrelius moksleiviams ir būsimiems abiturientams.


Medžiotojai ir kiti pasakojimai. Susitikimas ir kiti pasakojimai. Lina Itagaki, Nelė Kostinienė, Živilė Tamkutonytė- Mikailienė. Socialinių mokslų kolegija VšĮ.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai