2019 m. liepos 24 d., trečiadienis

Sofa lova skelbiu

Sofa lova skelbiu

Naudotas sofu komplektas. Triviete išsiskleidžia , galima naudoti kaip lova. Dviviete atsidaro, galima naudoti kaip patalinės dėže. Juodojo Alksnio gamybos sofa -kampas.


Korpusas ne iš plokštės, o iš presuotos-klijuotos medžio drožlių. Viengulė kušetė 1027. Sveiki, Už visiškai simbolinę kainą parduodu sofą - lovą su dviem foteliais.


Fotelių būklė gan gera. Išmatavimai - ilgis 2cm. Sofa - lova MARKUS_3FBA. Parduodu sofas (vietė ir vietė). Spalva: audinys: juodas su bronzinės spalvos raštais ir sidabriniu siūlu.


Skelbimas įdėtas naudojantis m. Sujungta iš dviejų dalių. Medžiaga: gobelenas (spalva MALMO 90) ir eko oda. Mažai naudota sofa - lova. Dvi dekoratyvinės pagalvės.


Visi parduodu sofa lova skelbimai - parduodu sofa lova skelbimų paieškos rezultatai Alio. Išskleidžiama sofa - lova su patalynės dėže. Sveiki, ar reikia moketi mokesti ir koki jei is JAV noriu . Lietuviški minšti baldai: foteliai, minšti komplektai, sofos - lovos , minkšti kampai Minkšti baldai - puikus pasirinkimas. Pigiau, akcija, išpardavimas skelbiu. Vaikiska dviaukste lova.


Sofa lova skelbiu

Nauji ir naudoti baldai Atiduodama sofa lova lovyte kudykiui Gal kam. Esame didžiausio Baltarusijos virtuvės baldų gamintojo. Magres baldai sofa angel.


Kokybiški, Lietuvoje pagaminti baldai: sofos - lovos , minkšti kampai ir svetainės komplektai, sekcijos, pufai, kavos. Jūsų taip pat laukia baldų parduotuvės – Vilniuje, Kaune, . Jysk internetinės parduotuvės už geriausią kainą! Prekė tiekėjo sandėlyje.


Yra dvigulė lova ir sofa - lova. Nekilnojamas turtas Butai. Naujojo salono plotas siekia tūkst. Naujos ir naudotos sofos, sofos - lovos. Baldų restauravimas, remontas.


Ieskau merginos MM iki 35m. Jei mano nauja partnere sutiktu - jis gali prisijungti :) Noretusi ne vienkartiniu susitikimu. Dovanojama sofa ir du foteliai. Taip pat sofa ( 75x190cm), ant kurios gali miegoti vienas žmogus.


Galėsite įsigyti: sofas, lovas, SVETAINĖS BALDAI - Didelis Itališkų baldų pasirinkimas: minkšti baldai,. Kambaryje taip pat yra erdvi .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai