2019 m. liepos 30 d., antradienis

Tauragnu krastas

Tauragnu krastas

Daugiausia dėmesio per tuos metus . Deja, tik retas tauragniškis žino, kad . Pasitarus su vietiniais gyventojais, buvo nutarta T. Trūkstant lėšų, buvo įrengta laikina ekspozicija, kuri . Jų statyba rūpinosi kraštietis poetas Teofilis Tilvytis. Tauragnuose buvo pastatyti kultūros namai. Muziejų ir bendrojo lavinimo mokyklų nacionalinis partnerystės tinklas. Utenos kraštotyros muziejaus padalinys. Dovilė Baltramiejūnaitė.


Tauragnu krastas

VŠĮ ARCHEOLOGIJOS CENTRAS. Leidinys „Daugailių kraštas šimtmečio bėgyje“. Lietuvos archeologijos draugija. Nuo Taurapilio nuo kalno matos dar keli kalnai.


Jis nusprendė visiškai pabėgti iš to krašto su savo šeima. Vasaros metu miestelyje bei ežerų paplūdimiuose poilsiautojų susirenka . Aikštelė trapecinė, pailga R-V kryptimi, m ilgio, m pločio R gale, m pločio V. V aikštelės krašte supiltas 1 . Nalšios žemės Švenčionių krašto geologijos, archeologijos, istorijos ir . Grazus ir mielas šitas kraštas. Jeigu norite pamatyti įmonės bankroto tikimybę per ateinančius mėn, prašome - Prisijungti.


Tauragnu krastas

TAURAGNŲ KRAŠTO MUZIEJUS. Tai ji dalijo patarimus, kaip dorai gyventi, pažinti gamtą, kurti grožį ir mylėti savo gimtąjį kraštą. Paliekami svarbiausi Teofiliui Tilvyčiui skirti eksponatai, o nauji muziejaus stendai . Jurgio parapijos daugiavaikės motinos buvo pagerbtos ir apdovanotos vyskupo Jono Kaunecko . Viena iš projekto veiklų buvo mažos apimties žvalgymai ir žvalgomieji. Kabelio tranšėjoje, aikštės ŠV krašte rado XVII - XIX a. Rasto palaidojimo netyrė.


Ežero vardas kilęs iš „tauro . Lauko elektros tinklų projektavimas (4kV KL~500m., TAS), . Prieš dienas - Meilės gimtajam kraštui avilys – mokykla. Ignalinos ir Švenčionių r. Kelmės krašto muziejus įsikūręs baroko stiliaus dvaro rūmuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai