2019 m. liepos 5 d., penktadienis

Siulu dama merino vilna

Siulu dama merino vilna

Merino vilnos siūlai parduodami mūsų elektroninėje parduotuvėje už kiekvienam prieinamą kainą. Rinkitės skirtingų spalvų ir atspalvių merino vilnos siūlus ir . DROPS Merino Extra Fine – tai aukštos kokybės merino vilnos pluošto (1mikrono) siūlai , iš laisvai besiganančių merinosų avių Pietų Afrikoje bei Pietų . Gausus siūlų pasirinkimas pradžiugins kiekvieną mezgėją ar kitų rankdarbių mėgėją. Greita ir patogu - išsirinksite siūlus ir kitus priedus.


Siūlų dama - švedės, LT-814Ginkūnai, Šiaulių Apskritis, Lithuania - Rated 5. Tai 1 merino vilna , iš kurios mezgėme riešines su karoliukais, rūbelius . FB Siūlų damos grupėje jau rodytas mezginys iš Katia Coton Merino (medvilnė su merino vilna ). Dalinuosi ir čia Emilijos siųsta . Sudėtis: 1 merino vilna Svoris/ilgis: g = 1m Rekomenduojamas virbalų dydis: - 4 . Spalva: pilka, mėlyna, tvidas. Mezgimo siūlai internetu Siūlai mezgimui Siūlų dama. Trunte merino baby - švelnūs, minkšti, ploni merino vilnos mezgimo siūlai.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Labai minkšta, švelni ir nealergizuojanti 1 Merinosų avių vilna , kuri tinka ir naujagimiams. Extra Soft Merino Cotton ( merino vilna , medvilnė). Drops Baby Merino ( merino vilna ). Lang Asia mezgimo siūlai. Merino vilna : plačiausias merino vilnos siūlų pasirinkimas.


Siulu dama merino vilna

ECOLOGICAL- alpakų vilna , jauna vilna , linas, 1gr/ 2m- Nr 1001. Užsukite į mūsų elektroninę parduotuvę!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai