2019 m. liepos 22 d., pirmadienis

Vertimų biuras ieško vertėjų

Profesionalūs vertėjai. Jei esate profesionalus vertėjas, galite prisijungti prie mūsų vertėjų komandos. Mes nuolat ieškome patyrusių gimtakalbių vertėjų , kurie.


Savo gyvenimo aprašymą siųskite el. Laiško antraštėje nurodykite kalbų derinį.

Lietuvių-rusų-lietuvių k. Esame naujai besikuriantis vertimų biuras. Filialai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Vertimai raštu ir žodžiu, kitos vertimo paslaugos. ANGLŲ - LIETUVIŲ KALBŲ LAISVAI SAMDOMŲ VERTĖJŲ.


Ieškome atsakingo, darbštaus, iniciatyvaus . UAB GURU Group valdanti, vertimų biurą Vertimų GURU, esantį Vilniuje, . Karjera vertimų biure Vilniuje.

Teikiame visas vertimo paslaugos Vilniuje ir nuolat ieškome profesionalių vertėjų. Vertėjo parašu ir biuro antspaudu patvirtintas vertimas reiškia, kad vertimo turinys atitinka tekstą, iš kurio buvo verčiama . Agnė Vaičienė, sostinės UAB „TOFT International“ direktorė: „Nuostata, kad . Tačiau vertimų biuro bendraįkūrėjas ispanas Alfredo Gomezas aiškina,. Vertėjų nuolat ieškome įvairiose šalyse ir kviečiame prisijungti prie . Nuotolinis vertėjo darbas. Darbas kompiuterizuotomis vertimo programomis (pvz., „SDL Trados Studio).


Jums galimybę gauti vertimą, . Paprašysime atlikti bandomąjį vertimą. Prancūzų vertimų biuras HL Trad specializuojasi finansinių ir teisinių vertimų ir turi biurą Briuselyje. Jeigu jūsų kvalifikacija ir. ElaN ieško projektų vadovą už vertimo departamentas. Gimtakalbiai vertėjai ir redaktoriai.


Vertimo namai tai kolektyvas, kuris padaro didžiulį darbą, tačiau lieka nematomi. Nuolat ieškome patyrusių vertėjų ir kalbos redaktorių. Su mumis jūs visada busite suprastas bet kurioje Europos dalyje.

Mūsų vertėjai gyvena tose šalyse į kurių . Kalbų mokykla ir vertimų biuras “Language Club” į darbą priima anglų, rusų, prancūzų ir lenkų kalbų vertėjus. SKUBIAI ieškome LATVIŲ, ESTŲ ir . Vertimų biuras Kaune greitai ir kokybiškai išvers Jūsų tekstus! Interneto naršytojai, kurie ieško informacijos kitą kalbą jūsų internetinėje svetainėje užtruks. ARS LIBRI IEŠKO NAUJO KOMANDOS NARIO – ANGLŲ KALBOS REDAKTORIAUS- . Didelę patirtį bei žinių turintys vertėjai. Visi vertėjai yra savo srities profesionalai.


KLIENTŲ APTARNAVIMO SPECIALISTO dirbti Vilniuje. Jūs būsite atsakingas už: - profesionalų klientų aptarnavimą, informacijos . Tačiau šiandien pastebima tendencija, kad lietuviai vis dažniau ieško profesionalių vertėjų , kurie galėtų kokybiškai ir taisyklingai išversti lietuvių kalbą į latvių ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai