2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Person premier mokymai

Jaučiate, kad Jums arba Jūsų organizacijai laikas tobulėti? Domina atviri arba vidiniai mokymai ? Person Premier - komanda, skirianti visą dėmesį Jūsų ir . Organizuojame ir vedame . Lietuvos įmonių katalogas. Pristatome atvirąjį seminarą iš “5K Akademijos”. Juridinis statusas: Uždaroji akcinė bendrovė.


Konsultuojame, padedame išsirinkti ir organizuojame vidinius bei atvirus mokymus. Vilnius, Lithuania, Vilnius, Lithuania. MOKYMŲ PASLAUGŲ TEIKĖJAI IR PROGRAMOS.


VšĮ Lyderystės ekspertų grupė. Molėtų kultūros centras, kaip vienas iš projekto partnerių į mokymus siuntė. Pirmojoje mokymų dalyje „Savęs . Aukštos kvalifikacijos psichologai, personalo mokymų vadovai ir atrankos specialistai. Mokymai yra skirti Alytaus ir Vilniaus apskričių mokyklų bibliotekininkams.


Person premier mokymai

Kursai, mokymai , seminarai. Teisminės mediacijos taikymo mokymai (antroji diena). Dalyvavimas šiuose mokymuose gali tapti pirmu žingsniu į karjeros sėkmę,. Sporto federacijos, sporto klubai, sporto mokyklos ir centrai.


Maloniai kviečiame į mokymus. Strateginiai organizacijų valdymo sprendimai, mokymai , seminarai, . Mokymų metu aptarta daugybė temų, vykdyta praktinių užduočių, . PERSON PREMIER ekspertai – praktikai. ATĖJO METAS TEIGIAMIEMS POKYČIAMS!


Mūsų klientai po dalyvavimo atviruose seminaruose ir vidiniuose mokymuose dažniausiai pastebi . Audrius Dzikevičius turi ilgametę seminarų bei mokymų įvairiomis temomis. Mokymus ves People Link personalo vertinimo ir tyrimų vadovė Rimgailė Butkuvienė, kuri yra .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai