2018 m. birželio 29 d., penktadienis

Turbinos balansavimas

AUDI AHatchback (8L1) 1. TDI dalys pirkti online - Kuro padavimo sistema. Aišku, gali ir kokia katė nugraužti tepalo padavimo šlangutes. Seip jei turbina leidzia tepala ,tai leidzia arba i ismetima,tada melynai. Tai švogeris atkalbinėja, kad nepirkčiau nes turbinos jiems nelaiko.


Naudotos Opel Diplomat A Oro vamzdis į turbiną automobilių dalys internetu.

Greita Opel Diplomat A Oro vamzdis į turbiną naudotų autodalių paieška, patogus . Naudotos Mercedes-Benz SLK AMG (R172) Oro vamzdis į turbiną autodalys. Pasirinkite automobilį Paieškos kriterijai. BOVo valdymo vamzdelis yra sujungtas su įsiurbimo kolektoriumi ir užtikrina tai,. BOVo galai (tiek įėjimas, tiek ir išėjimas) yra pajungti į oro padavimo sistemą. Turbinos , tepalo , vamzdelis ,Audi,Skoda,Seat,VW,1.


Prieš pajungdami tepimo alyvos padavimo vamzdelį, užpildykite turbokompresoriaus alyvos padavimo kanalo kiaurymę švaria varikline alyva ir keletą kartų . Atsidariau kapota, tai turbina tepalu uzsipylus.

Patikrinti ar neuzsikimses kazkoks vamzdelis , kuris eina is turbo i karteri. Kitos dalys, informacija apie ieškomas dalis, Vamzdelis šiek tiek . Jeigu turbina pažeista, tai prieš ją remontuojant arba keičiant, labai svarbu rasti. Priežastis: užsiteršęs alyvos padavimo vamzdelis , padidėję rotoriaus ašinis ir . Aukštos kokybės dalys Kompresoriaus padavimo žarna FORD Focus C-Max DMKompresoriaus. ORIGINAL IMPERIUM Įsiurbimo vamzdis , oro filtras. Diržinės pavaros sistema.


Dviratės transporto priemonės. Elektrinė ir hibridinė pavara. Pilnai užsikimšes tepalo padavimo vamzdelis i turbina ,ko pasekoje sugadinta turbina. Aucune description de . Dyzeliniai varikliai: Sveiki, nutiko tokia beda.


Pirma tai tepalo badas turbinos tepimo sistemoje. Taip vadinamas tepalo badas atsirandadėl dviejų pagrindinių priežasčių. Rimą pakeisti variklio tepalus Rimas pastebėjo, kad per turbinos raudoną tarpinę leidžia tepalus nu ir minėjo, kad ties ta vieta kur . Tepalo padavimo vamzdelio.


Esant nepakankamam tepalo sutepimui, į turbiną patenka per mažas kiekis alyvos.

Sutepimo nepakankamumą gali įtakoti tepalo siurblio gedimas, vamzdelių ar filtrų. DELFI - Automobilio turbokompresorius, arba turbina , – svarbi detalė. Jeigu abu parametrai neviršija ribų, tikrinamas tepalo laidumas.


Pradziai paprastieji darbai- visu oro ir vakuumo vamzdeliu atjungimas,. Tada atsukinejame turbinos ausinimo ir tepalo padavimo vamzdelius . Garų padavimo vamzdelis , chromuotas, ilgis -180mm. Interneto kodas: CMVV- 029. Prekinis ženklas: UNIVERSAL.


Nežinau, iš kur šioje foto pateko tepalas ant viršaus. Per kolektoriu ( padavimo ) tik ant laisvu gali traukti, labai nedaug.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai