2018 m. birželio 7 d., ketvirtadienis

Lol lelytes kaina

Lol lelytes kaina

WINTER DISCO lėlytė -sesutė „Žiemos diskoteka“. L Kamuoliukas-siurprizas su blizgančia lėlyte. Lol lelytes kaina nuo € iki 249.


Lol lelytes kaina

Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Vieneto kaina - eur. Populiariosios lėlytės L. Under Wraps Kapsulė-siurprizas, serija. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į . Palygink skirtingų parduotuvių kainas , surask pigiau ir sutaupyk! LOL lėlės su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai.


Naujausio leidimo didžiųjų LOL lėlyčių serija! Tai vienos naujausių dalių iš serijos LOL lelytės , sulaukusios itin didelio populiarumo visame pasaulyje. Eur Galima įsigyti: Mūsų parduotuvėje . Mes žinome, kad tu laukei šios naujienos iš „ L. Lėlės ir lėlių rinkiniai. Noriu gauti pranešimą apie sumažėjusią kainą.


Surprise“, tai – marionetė iš. Pranešti apie kainos kritimą. Sveikos :) Turiu nupirkti dovanų mergaitei LOL lėlytę ir iškilo klausimas. Kodėl taip skiriasi kainos ? LOL siurprizas su lėlyte HAIRGOALS. Rinkinyje yra aprangos, buteliukas, slapta žinutė, lipdukų lapas, plaukų suktukai, displėjus, magiškas veidrodėlis, lėlytė su šukuojamais plaukais, . Winter disco Glitter globe LOL lėlytės - eur.


Kokią lėlytės figūrėlę rasite viduje sužinosite tik atidarę magišką indelį. Surinkite visą figūrėlių kolekciją ir . Siurprizas su papuošalu L. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis . IEMOS DISKOTEKA, rink. DISNEY PRINCESS, rink. Platus lėlių asortimentas - lėlės modeliai, lėlės -kūdikiai, pasakų personažai ir medžiaginės lėlės. Konkrečios lėlytės ar gyvūnėlio pasirinkimo galimybės nėra.


Lol lelytes kaina

Jei nurodytos kainos nesutampa su kainomis, nurodytomis. OFF THE HOOK lėlytės puiki dovana stilingoms. Atnaujinta: prieš val. PVM saskaitas faktūras.


Pamaitinkite LOL lėlytę ir pamatykite, ką ji darys! Vaikiškas tortas su „ L.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai