2018 m. birželio 28 d., ketvirtadienis

Parketlentes 1 juostos

Parketlentes 1 juostos

Gražios ir itin patvarios medžio grindys – parketlentės , kurioms nebaisus net laikas – tai puikus sprendimas bet kokiam atnaujinimo projektui. Trisluoksnės parketlentės. Gamintojas:Boen (Lietuva).


Parketlentes 1 juostos

Tipas: Lentos juostos. Padengimas: Matinis lakas Live Matt. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Paviršius - padengtas matiniu laku.


Viršutinis sluoksnis - mm. V - šios grindys yra be nuožulnos. Grindų paviršius susijungia į lygų paviršių be matomo Gent kolekcija - olandiško stiliaus dizaino parketlentės , kurių viršutinis . Landero grindų dangos - atsakingas požiūris į Jūsų interjerą. Ažuolinės grindys, parketas, parketlentės , medinės grindys, trisluoksnis parketas.


Parketlentes 1 juostos

Prieinamumas: Sandėlyje. Kiekis pakuotėje: 279m2. Dviejų ar vienos juostos parketas labiau tiks didesnėms erdvėms. Apsauginės priemonės sluoksnis - Lakas, natūrali alyva, UV alyva ar kt. Visi juostos balinto ąžuolo parketlentės tik 119lt skelbimai - juostos balinto ąžuolo parketlentės tik 119lt skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Parla Floor parketlentės – Suomijoje pagamintos grindys, vertinantiems nepriekaištingą kokybę. Pažangios gamybos technologijos leidžia grindyse atskleisti naujus . Išskirtinės parketlentės Unique, galima pasirinkti norimą formatą ir atspalvį,. Parduodame trisluoksnes parketlentes, ąžuolo parketlentes , juostos parketlentes, juostų parketlentes, uosio parketlentes, balintas parketlentes, dūmintas . Lengvai dūminto ąžuolo Ozark parketlnetes 1-juosta išmatavimai 190mm sendinta,.


APIE LANDEROLandero – tai inovatyvus ir naujas požiūris į grindis. Parketlentes BOEN Ąžuolas Live Pure Nature Plank. Savo klientams siūlome aukščiausios kokybės medines bei vinilines grindis ir beveik 2jų . Kokio storio parketlentės dvisluoksnės ar trisluoksnės tinka šildomoms grindims? Statome aukšto su mansarda namą.


Bendram apšvietimui įrengtos paslėptos LED juostos , besidriekiančios palei lubas ir. Vilnius, Šnipiškės, Žirmūnų g.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai