2018 m. birželio 8 d., penktadienis

Kairėnų botanikos sodas renginiai 2019

Darbo laikas Kairėnuose : Darbo laikas ir bilietai. Jis išsidėstęs dviejose teritorijose: Kairėnuose ir Vingio . Edukaciniai užsiėmimai su tautodailininke Jurgita Treinyte vyks gruodžio 1 . Atidaryti pilną žemėlapį . Iš tikrųjų tai ir augalų, tautodailės dirbinių, ekologiškų produktų mugė, ir koncertas bei . Sode vyksta įvairūs kultūriniai renginiai (koncertai, meno parodos), iš jų populiariausi. Pabrėžiama, kad tai ne paprasta mugė, o švietėjiškas renginys. Botanikos sodas Kairėnuose šiais metais švenčia 45-etį. AUGALŲ MUGĖS – tai tradicinis Nacionalinio botanikos sodo ir svarbus sodininkų bendruomenės renginys , kuriame susirenka ir dalyvauja sodininkai ir pirkėjai . Artimiausios stotelės – Kairėnai.


Kairėnuose taip pat įrengtas japoniško pasivaikščiojimo principais įrengtas sodas. Vasarą Kairėnuose dažnai vyksta koncertai po atviru dangumi. Tai sveikos gyvensenos populiarinimo renginys , . Sodas Kairėnuose atvertas lankytojams visus metus, o Vingio skyrius tik. Fakulteto bendri renginiai.


Labai džiaugiamės, kad jūsų . Vilniaus universiteto botanikos sodas Kairėnuose. Gyvos muzikos klubas Aula Blues Club – pilies g. Restoranas AULA, Sauluvos maistas UAB, Tel. Kairėnų botanikos sodo restoranas AULA – Kairėnų g. VU botanikos sodo kasos. METŲ RENGINIŲ PRELIMINARUS PLANAS.


Projekto pavadinimas Aleksoto bendruomenės centro renginiai ir iniciatyvos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai