2018 m. birželio 25 d., pirmadienis

Garso kolonele su stiprintuvu

Galinga garso sistema su puikiai parinktais stiprintuvas. Topai po 400w rms, subai po 500w rms. Stiprintuvus galiu parduoti atskirai. Didelis aktyvių garso kolonėlių pasirinkimas . AUDIOPHONY ATOM10A GARSO KOLONĖLĖ SU STIPRINTUVU IR DSP PROCESORIUMI, .

Tiems, kurie daug dėmesio skiria garso kokybei, patiks garso kolonėlės su stiprintuvu arba garso kolonėlės su akumuliatoriumi – prekių įvairovė lengvai leis. Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje. Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita. Aktyvi monitorinė garso. Visi koloneles su stiprintuvu skelbimai - koloneles su stiprintuvu skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Paprastas ir saugus pirkimas vienoje vietoje! LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso kolonėlės - kainos ir specifikacijos. Garso kolonėlė su stiprintuvu ir MPgrotuvu (38cm ) 400W 45Hz - 18kHz RBW-1Blow.

Mylėti muziką, groti instrumentu mažoje grupėje ar tiesiog praleisti naktį šokant su draugais yra puikūs būdai pasidalinti su kitais tuo, kas . Alpine SWD- 3žemų dažnių kolonėlė su integruotu garso stiprintuvu , galingumas 650W. Yamaha Restio ISX-Black, garso kolonėlė su stiprintuvu , audio media grotuvu, Wi-Fi ir Bluetooth. Rinkdamiesi kolonėles pirmiausia turite sužinoti ar naudosite papildomą garso stiprintuvą. Jeigu taip, tai visų pirma ieškokite tokių kolonėlių, . Hi-FI, bluetooth kolonėlės ir garso sistemos jūsų pramogoms. Užeikite ir išsirinkite tinkamiausią variantą iš mūsų arsenalo!


Kompiuterių kolonėlių rinkinys leis mėgautis muzikos įrašais, filmų ir žaidimų takeliais. Paprasčiausiai prijunkite kolonėles prie savo kompiuterio garso išvesties . Reikalingos kolonėlės kompiuteriui? Mūsų siūlomos įvairių dydžių bei galingumo kolonėlės ir garsiakalbiai leis Jums mėgautis mėgstama muzika kokybišku . Kolonėlė siūlo iki valandų nepertraukiamo grojimo. Galinga belaidė garso kolonėlė JBL BoomBox su integruotu stiprintuvu , Bluetooth, atspari vandeniui. Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje.


Didžiausias kokybiškos garso aparatūros pasirinkimas. Funkcijos: limiteris, apsauga nuo trumpo jungimosi.

Garsiakalbiai: žemų dažnių: x 6. Rinkdamiesi garsiakalbius visų pirma turite sužinoti ar naudosite papildomą garso stiprintuvą. Power Box - garso kolonėlių sistema, kurią sudaro viena aktyvinė garso kolonėlė su įmontuotu stereo stiprintuvu ir viena pasyvinė, kuri yra skirta prijungti prie . Todėl jas lengva montuoti, nereikia prijunginėti jokių laidų. Galios stiprintuvas parenkamas, visų pirma, atsižvelgiant į garso kolonėles , kurias. Parduoda garso kolonėles namams, namų kino sistemoms, koncertinės kolonėlės.


Reikėtų kolonėles pastatyti taip, kad klausytojai būtų garso sklidimo. Turi monitorinį palenkimą. Puikiai tinka naudojant su FBT MaxX 9SA žemadažniu .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai