2018 m. balandžio 25 d., trečiadienis

Hidroizoliacinė juosta ermitazas

Hidroizoliacinė juosta ermitazas

Hidroizoliacinė mastika TIKKURILA LUJA KOSTEUSSULKU, l. OMNIVA terminalą (€). LP EXPRESS terminalą (€). Pristatymas kurjeriu į nurodytą adresą (€). Juostos naudojamos atliekant įvairius dažymo, remonto darbus, ar sandarinimo darbus. Popierinė lipni juosta skirta klijuoti ant kartono, medžio, metalo ar kitų . Nepakankamas likutis x. Svoris, kg ‎: ‎ Universali sandarinimo juosta SOUDAl.


Hidroizoliacinė juosta ermitazas

Remontinės, sandarinimo juostos Mage itin lipnios. Membranos su geotekstile naudojamos pamatų hidroizoliacijai , terasų ar žaliųjų stogų įrengimui. Moki-Veži - vienas didžiausių Lietuvoje statybinėmis medžiagomis, apdailos, interjero, sodo-daržo, šildymo prekėmis ir darbo įrankiais prekiaujantis tinklas. Prie mūro membrana tvirtinama naudojant montavimo vinis su sandarinimo tarpinėmis. Vinis reikia įmušti į viršutinę membranos juostą arba į plokščią plotą tarp . Uždarų porų, itin drėgmei ir šalčiui atspari šilumos izoliacija.


Naudojama apšiltinant visus namus. Storis nuo iki 1mm. Medžiagos ir būtini įrankiai: PE-folija ( hidroizoliacijai ), kaištai atstumui.


Ant mineralinių pagrindų apsaugai nuo drėgmės PE-folijos juostos dedamos apie.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai