2018 m. balandžio 17 d., antradienis

Ldb kursai siauliuose

Ldb kursai siauliuose

Pirmame kurse ėmiau lankyti floristikos seminarus norėdama ne tik pažinti šį meną, bet ir pasitikrinti, ar noriu sieti savo ateitį su šia sritimi. Gautas žinias vis norisi gilinti, papildyti, todėl pagal galimybes stengiuosi dalyvauti floristikos seminaruose , seku naujienas internete. Manau, kad esu atsakinga, . Kalėdinis seminaras su Yulia Medvedyeva (ESTIJA). Estetika ir kūrybiškumas tvyrojo kalėdiniame seminare su Yulia Medvedyeva. Per dvi dienas sukurta tiek . Pirmieji žingsniai prasidėjo nuo nedidelių floristikos seminarų ir dirbtuvių.


Netrukus pastebėjau, kad moterys labai skirtingos, – vienos turi . Masažų kursai masažuotojo spaudui įgyti, 1val. Seminaro organizatoriai kviečia visus norinčiuosius susipažinti ir . Floristikos mokymai neformali mokymo . Nori atrasti savyje kūrybines galias? Susipažinkite su bendrosios kompozicijos principais floristikos užsiėmimuose.


Domina floristikos teikiamos galimybės? Gėlėtas žinių gilinimas kartu su floristikos meistru Marijumi Gvildžiu. Viso seminaro metu buvo sukurtos keturios stalo kompozicijos. Tačiau pabaigus, norisi kažko daugiau, o ten pat organizuojamis seminarai ir floristikos klubas , mano nuomone, duoda per mažai. Seminaras vyko vasario mėnesį dvi dienas tema: ,,Objektai ir karkasai puokštėms “. Seminare dalyvavo floristikos mėgėjų ir profesionalų: joniškiečiai floristai , . Velykų floristika “ iki balandžio d. Motinos dienos floristika “ iki . Naujos floristikos kryptys.


Ldb kursai siauliuose

Vakarų Europoje ir Japonijoje bei tarptautinėse floristikos ir dekoro parodose Ritos įgytos ir . PRAMOGINIS FLORISTIKOS RENGINYS – IMPROVIZUOTA . Asta Bujienė, jau senokai išmokusi floristikos meno paslapčių. Ji mus supažindino su floristikos istorija, papasakojo, kaip kuria . Gėlių salonų tinklas, proginė floristika, renginių organizavimas, floristikos seminarai , mokymai, kursai. Raktažodžiai: Gėlės, puokštės, skintos gėlės, vazoninės . DELFI - Pirmadienio popietę Šiaulių gedulo namuose įvyko Lietuvos nacionalinės floristų asociacijos organizuotas seminaras gedulo floristikos.


Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre buvo organizuotas floristikos seminaras „ Antrasis augalo gyvenimas“, kurio metu Vilkaviškio rajono mokyklų pedagogai i. Kviečiame norinčius 5-kl. Rudeninės žvakių kompozicijos“. Svarbiausia Lietuvos floristikos šventė, kurioje susiburia žmonės iš įvairių miestų ir. Luktelkite… Praktinio seminaro skirto mamos dienai Gėlės stikle rezultatas. Vestuvių studija ir gėlių salonas.


FLORAVIDA, floristikos dizainas - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos. Aranžuotojas kompozicijas, puokštes kuria kada nori, sau, kitiems, floristas dažniausiai. Tuo pat metu vyko kūrybiniai floristikos , rankdarbių gamybos seminarai mokiniams, judesio teatro užsiėmimas su pantomimos ir šokio . Dainininkė prisipažįsta, kad toks seminaras – jai išskirtinė patirtis: . Pirmoji seminaro dalyvius pradžiugino floristikos mokytoja ekspertė Jolanta Malijonienė, pasitelkdama multimedia labai vaizdžiai apibūdino .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai