2018 m. balandžio 18 d., trečiadienis

Parduodu garini siurbli

Parduodu garini siurbli

Puikiai veikiantis garinis siurblys su vandens filtru, valo langus, plauna grindis atnaujina baldus ir kilimus,. Parduodu naudota Kercher SVgarini dulkiu siurbli. Parduoda pigią buitinę techniką, dulkių siurblius skelbimai.


Parduodu garini siurbli

Dulkių siurblį Electrolux mazai nauduotas. Garinis dulkių siurblis. Itin aukštos kokybės valymu pasižymės gariniai dulkių siurbliai , tuo tarpu vertinantiems naujoves, patiks dulkių siurbliai robotai. Svarstant, kurie tinkamiausi . DĖK SKELBIMĄ NEMOKAMAI. Thomas plaunami dulkių siurbliai - plačiausias pasirinkimas ir geriausia kaina Lietuvoje.


Akcijos ir ekpertų patarimai apie plaunančius dulkių siurblius. Plaunamasis dulkių siurblys kilimams ir kietoms grindims. Su papildomais priedais galima naudoti kaip sausojo ir drėgnojo valymo dulkių siurblį. Sauso valymo dulkių siurbliai su vandens ir hepa filtru (dulkių sodinimas į vandenį), plaunantys su vandens ir hepa filtru ir tiesiog plaunantys dulkių siurbliai , . Mazai naudotas, yra garantija. Galioja iki:negalioja . Stilingas, vandens filtro dulkių siurblys su molekuliniu separatoriumi.


Parduodu garini siurbli

CHEMINIO VALYMO SIURBLYS IR GARINIS VALYTUVAS. Suraskite tinkamą „Philips“ garinį lygintuvą, lygintuvą su garų generatoriumi, drabužių garintuvą ar lyginimo lentą. Palyginkite lygintuvus, skaitykite atsiliepimus, . Ką galvojat apie siurblius -robotus?


LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai