2018 m. balandžio 24 d., antradienis

Rieker batai

Rieker moteriški ilgaauliai. Moteriški juodos spalvos bateliai. RIEKER - vokiška kokybė ir patogumas! Regular Price 10€. Tai vieni žinomiausių ir gerbiamiausių moteriškos ir vyriškos avalynės gamintojų . Skelbimas įdėtas naudojantis . Mėlynos spalvos vyrų auliniai batai yra pagaminti iš natūralios odos.


Rieker batai

Aukštos kokybės batai internetu visiems, vertinantiems laiko patikrintą klasiką ir žinomus gamintojus. OLIVER, TAMARIS, UNIX, WRANGLER ir kitų . Kokybiški moteriški batai internetu kiekvienai, vertinančiai patikrintus prekės ženklus ir klasiką, prie kurios derinasi mada. Aukštakulniai, basutės, aulinukai . Patikimi ir patvarūs ar. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Mūsų žiemos dabar trunka kiek mėnesius? Batai nešioti tik žiemą ir po metų ir mėnesių įtrūko padas. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Rieker batai

Gabor“, „Bugatti“, „Gerry Weber“, „Nicolo Ferretti“, „Marco Tozzi“ ir k. Pasirinkite savo batų dydį. Their nice grey colour and fabric upper make them a must-have this year. Avalynės tipas, pašiltinti platforma. Išorinė medžiaga, natūrali oda. Vidinė medžiaga, išorinė medžiaga - . Raudonos spalvos moterų batai yra pagaminti iš natūralios odos.


Padai yra pagaminti iš. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Kaina su siunimu , Telšiai. Vyriška ir moteriška avalynė, batai - prekyba. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Idealios būklės, nauji, nedėvėti. Labai gražūs ir kartu patogūs. Ortopedinis juodo spalva. Perforacija arba tinklelis. Batų išorė iš tikros odos, . Vidutinis smailas kulnas.


Viršaus apdaila: lygi oda. Dėl vaizduoklio ypatybių batų spalvos gali skirtis nuo pateiktų nuotraukose. Nėra jokių trūkumų, tiesiog man netiko dydis.


Nusibodo impregnuoti savo avalynę kaskart parėjus namo? Dėka inovatyvios formulės jau po pirmo padengimo Jums visą sezoną nebereiks naudoti kitų . Mozimo offers FREE UK .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai