2017 m. gruodžio 19 d., antradienis

Sveikinimai dvidesimt penktojo gimtadienio proga

Pasveikink savo artimus bet kokia proga. Supakuoju sias grozybes ir siunciu Tau, gimtadienio proga ! Gimtadieniui gėles perku, Nors taurės duženų šuke. Išsirink melodiją ir siųsk! Didžiausi linkėjimai gimtadienio proga !

Sveikinimų žodžiai jubiliejaus proga. Būki sveikas, linksmas. Trumpi linkėjimai gimimo dienos proga , gražūs ir trumpi sveikinimo žodžiai su gimtadieniu. Dvidešimt litų, penki centai.


Ketvertukas duonos – tai dosnusis stalas. Ketvirtis ąsočio — atgaivins Tave. Gražiausi SMS sveikinimai bei palinkėjimai su gimtadieniu SMS žinute.


Dukters sveikinimas tėveliui Brangus ir mylimas, Tėveli,.

Linksmų ir juokingų sveikinimų gimtadienio proga. Taigi paaiškėjo, kad dvidešimt penkerius metus vyras gyvena kaip vyras, kitus dvidešimt penkerius metus . Andrikienės sveikinimas. Gerbiamieji Lietuvos muitinės pareigūnai,. Jus dvidešimt penktojo Lietuvos muitinės atkūrimo jubiliejaus proga.


Jūs stovite prie simbolinių Lietuvos ir . Per tavo metus linkiu. Išvykdamas į šią simbolinę kelionę, sveikinu visus šio reikšmingo jubiliejaus proga ir kviečiu nepamiršti prieš dvidešimt metų išmoktos pamokos – turint tikslą ir . Saulių Okmaną keturiasdešimtojo gimtadienio proga sveikina Radviliškio. Vakaro metu svečiai sulaukė gausių sveikinimų nuo valdžios institucijų,. Bendruomenės namuose lankėsi dvidešimt Latvijos atstovų iš.


Jei prieš dvidešimt ir daugiau metų pirkdavom šūsnį atvirukų ir vokų, tai. Surinkti aštuoniasdešimt penki sveikinimai , iš kurių dvidešimt vieno teksto. Mariui – ojo gimtadienio proga. Jūs ar pastebėjote, kad Jums bendro gyvenimo jau dvidešimt penkmetis.


Sveikos Turiu galvosuki ka padovanot vyrui vestuviu metiniu proga ? Vyriški sveikinimai su gimtadieniu , linksmi ir šmaikštūs gimimo dienos palinkėjimai draugui.

Eilėraščiai su gimtadieniu. DAR SAULĖ braido tik po rasą, Tik ašarom pasruvę žolės . Indrė Kavaliauskaitė gimtadienio proga sulaukė šokių projekto dalyvių staigmenos. Jubiliejaus sveikinimų sulaukusi Indrė Kavaliauskaitė pravirko: „Pirmą. Kitaip ir būti negali, nes ateinantį sausį sukaks jau dvidešimt metų nuo tos dienos , kai LR Vyriausybės nutarimu Nr.


Kazlų Rūdos vidurinei . Aš džiaugsmingai sveikinu savo komandą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai