2017 m. gruodžio 18 d., pirmadienis

Dulkių siurblys robotas ilife v7s plus

Dulkių siurblys robotas ilife v7s plus

Vienu metu PLAUNANTIS ir SIURBIANTIS siurblys robotas. Life V7S PLUS kaina nuo € iki €. Daugiau ILIFE prekių (8). Robotas dulkių siurblys Ilife Vplus. Geros būklės, nedaug naudotas.


Dulkių siurblys robotas ilife v7s plus

Jei ieškot puikaus pagalbiniko namuose ar dovanos . Ver más de Siurbliai- ilife. Gamintojo kodas: V7S Plus. ILIFE V7s Plus Smart Robotic Vacuum Cleaner . Equipped with upgraded parts, V7s Pro can effectively vacuum and mop a large space.


Kiekvienas Ilife dulkių siurblys robotas turi šias funkcijas:. Ilife A4 Ilife V7S PLUS , Ilife V5S PRO, Ilife V8S, Ilife V80. Alfawise V8S“ robotas dulkių siurblys yra ne tik vienas. Dulkių siurblys robotas taupo Jūsų laiką, kadangi jis be priežiūros gali.


Tai labiau siurblio roboto imitacija nei tikras robotas siurblys. Ilgokai svajojau apie dulkių siurblį robotą , ir pagaliau jį nusipirkau. Visų pirma, ILife siurbliai . Kai būste yra mažai baldų, roboto siurblio valymo rezultatai geresni dėl labai.


Siurblys robotas Ilife V7S PLUS yra vienas universaliausių siurblių robotų ir jau yra pamėgtas . Taigi norite laikytis mados ir nusipirkti dulkių siurblio robotą. Xiaomi mano roboto dulkių siurblys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai