2017 m. gruodžio 4 d., pirmadienis

Neperšlampamas audinys

Neperšlampamas audinys

Neperšlampamas audinys - apsaugo ne tik nuo lietaus, bet ir nuo vėjo. Užsuk, įsigyk, pasisiūk ir būk iš anksto pasiruošęs darganotam orui. Pasiruoškime darganotam orui iš anksto kartu su Darau.


Neperšlampamas audinys

Audinys skirtas lauko baldams. Drėgmei atsparus audinys GMX. Dvipusis aukštos kokybės impregnuotas 1proc. Puikiai tinka siūti sportines . Turime juodos, mėlynos, tamsiai mėlynos ir pilkos spalvos audinio. Siūlome itin platų audinių internetu pasirinkimą.


Jei mėgstate siūti – pas mus tikrai rasite daug kokybiškų, derančių, madingų audinių , iš kurių kiekviena siuvėja . Puikūs audinių techniniai duomenys. Tai vandeniui atsparūs, lengvi ir ilgaamžiški audiniai. Išvirkštinėje pusėje – medvilnė, kuri suteikia . Idealiai tinka lietaus . Atsparus vandeniui poliesterio audinys leis jums įsivaizduoti nuostabią dieną, galite naudoti, kad susiūtų maišelis, kelioninis krepšys, rūsys, naminių gyvūnėlių. Mūsų parduotuvėse rasite įvairiausių audinių suknelėms, palaidinėms, striukėms, kailiniams, gausybė audinių užuolaidoms, patalynei ir visoms kitoms . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Pagaminta iš 40D Nylon Ripstop lengvo, tačiau patvaraus audinio. Visiškai neperšlampamas audinys ir klijuotos visos siūlės. Sandarus uždarymas maksimaliai . Gumuotas neperšlampamas audinys , vinilu padengtas audinys. Argutus gali Jums pasiūlyti įsigyti audinių lauko baldams - sėdmaišiams, pavėsinėms. Nuotraukų galeriją ir informaciją rasite argutus.


PERKANT AUDINIUS - PATALYNĘ SIUVAME NEMOKAMAI. Mes profesionalūs vandeniui atsparūs besiūlių sienų audinio gamintojai ir tiekėjai Kinijoje, daugiausia specializavę individualų aptarnavimą. Ankstesnė kaina €. Panašūs vertimai: audinys apmautams audinys blogai nusidažė audinys gerai dažomas audinys lengvai dažomas blukus . Specialios medžiagos audinys.


TPU pripučiamas audinys . Viršutinis audinys pagamintas iš švelnaus audinio , kuris visiškai nedirgina odos Apatinė dalis - poliuretano membrana gerai praleidžia orą (1 PU 1gsm). Spalva: rausva ir balta. KTK Studentų atstovybės nariai . Viršus - kilpinis (frote) audinys. Apačia - poliuretano plėvelė.


Iš viršaus audinys nepraleidžia jokių skysčių, o iš apačios kvėpuoja. Plėvelė neleidžia skysčiams prasiskverbti į čiužinį. Galima skalbti iki laipsnių . Visų pirma, reikia suprasti, kad 1procentų vandens nepraleidžiantis audinys bus iš gumos ar PVC medžiagos pagamintas drabužis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai