2017 m. gruodžio 12 d., antradienis

Skydeliu sueuropinimas

Skydeliu sueuropinimas

Prietaisų skydelio perdarymas. Amerikietiškų automobilių skydeliai su mylių , galonų ir farenheitų gradavimais perdaromi į europinio standarto. Audi RSjuoda iš galo saules sviesoje . Pagrindiniai mūsų darbai: LED ( diodinių ) žibintų remontas, raudonų LED keitimas į geltonus automobiliams iš JAV ( suEuropinimas ). Taisome, programuojame automobilių prietaisų skydelius , taisome sugedusius LCD displėjų pikselius, atstatome užgesusius displėjus.


Skydeliu sueuropinimas

Kiek kainuoja amerikietiško prietaisų skydelio sueuropinimas (mylios į km., farenkeitai į celsijus)? Ar visiškai reikalingas naujas skydelis ir . Audi ABUSA Avant sueuropinimas JAV EU perdarymas,zibintu. Kodavimas, programavimas, kalbų keitimas, prietaisų skydelio parodymai iš. Volvo skydelių remontas ir lietuvinimas.


VOLVO prietaisų skydelių remontas. Borto kompiuterio kalbos keitimas. Miestas: Klaipėda Pranešimai: 132. Ieškok šrote eu skydelio , bus paprasčiausias variantas. Sueuropinimas (priekiniai gabaritai, galinis priešrūkinis su jungikliu, posūkiai).


Skydeliu sueuropinimas

Tik full led (6wb) prietaisų skydelis su hud. Automobilių SRS blokų programavimas. Europos keliais, būtina atlikti sueuropinimą (įeina skydelio cyberflatų pakeitimas (nebūtinas). Bendrai sueuropinimas apsiėjo 250€.


Rpmservisas Audi aprietaisų skydelio. Penkios pagrindinės priežastys dėl kurių .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai