2017 m. gruodžio 15 d., penktadienis

Superku skalbykles

Superku skalbykles

SUPERKU VISKA KAS TURI KOMERCINE VERTE,jei rimtesni pasiulimai galiu atvykti visoj lietuvoj,del kainos tel. Superku sugedusias skalbykles. Moku iki 100Lt arba kaina priklauso nuo skalbimo masinos.


Visi superka buitine technika skelbimai - superka buitine technika skelbimų paieškos rezultatai Alio. BRANGIAI SUPERKAM NAUDOTA BUITINE TEHNIKA apžvalga (Vilnius). REMONTUOJAME skalbykles , šaldytuvus, orkaites, televizorius, . Parduodamos skalbimo mašinos su durimis priekyje, įkraunamos iš viršaus. Reikiamą modelį savo mieste.


Sužinok kokios buitinės technikos supirkimo kainos tavo mieste ir visoje Lietuvoje, Lietuva. SUPERKAME SKALBIMO MASINAS,SALDYTUVUS,SALDIKLIUS,VIRYKLES, GALI BUTI NEVEIKIANTYS,ATVEZTI IS UZSIENIO NETIKRINTI . EMP Recycling superka elektronikos, buitinės technikos ir spalvotųjų ir kt. Senos technikos surinkimas. Jūsų turimi buitinės technikos prietaisai jau atgyvenę?


Galbūt norite pasikeisti savo turimus prietaisus į naujus ir modernius, bet . Mąstau ekologiškai – gyvuoju! Rūpinkimės savo aplinka ir atiduokime nebenaudojamus elektronikos prietaisus perdirbimui. Pasinaudokite nemokama seno . Domina buitinės skalbimo mašinos, džiovyklės? Trūksta: superku Gal žinote, kur superka apgedusias skalbykles? Elektronikos atliekų supirkimas.


Atliekų supirkimas brangiai superka iš gyventojų ir įmonių-įstaigų seną buitinę techniką ir elektroniką, elektronikos laužą. MIELE nusipirkom - o skalbykles ir nepataise. Buitinės technikos supirkimas. Kavos aparata Krups yra 3vnt.


Superku skalbykles

Parduodu naudotas skalbykles „Miele“, „Siemens“ ir kitą buitinę techniką. Atvežimas, prijungimas nemokamas, garantija iki m. UAB “Linmeta” labai brangiai superka metalo laužą. Remontuoju šaldytuvus, skalbykles , kondicionierius ir kt.


Prieš dienas - Mieste ir rajone. Skalbyklės , džiovyklės, el. Nauji ir naudoti daiktai. Viskas labai puikiai veikia. Atsarginės dalys buitinei technikai.


Dušo paslauga kainuos euro, o skalbyklės be džiovinimo paslaugos kainuos euro. Su rūbų džiovinimu kainuos šiek tiek brangiau – 4 . Antraža“ ne tik iš įmonių ir gyventojų superka antrines žaliavas, bet ir. UAB „TOLMETA“ už sutartinę kainą superka juodųjų metalų laužą iš juridinių asmenų.


Vonia ir wc atskirai: yra skalbyklė. Brangiai superka : karves, bulius,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai