2015 m. liepos 13 d., pirmadienis

Prabangūs audiniai

Prabangūs audiniai

IŠSKIRTINIAI AUDINIAI RŪBŲ SIUVIMUI. Išskirtinis, prabangus audinys. Naujos audinių kolekcijos kiekvieną mėnesį. Reikia gero ir dailaus audinio suknelei ar kostiumėliui pasiūti? Siūlome platų asortimentą kokybiškų.


Prabangus siuvinėtas tiulis Elegance. Didelis pasirinkimas, patraukli kaina. Užeikite, išsirinkite ir pasisiūkite tokią suknelę, apie kurią seniai svajojate. Netamprus, siuvinėtas šilku, abu kraštai gražūs . Jis lyg chameleonas keičia spalvą.


Audinys : Medvilnė, šilkas. Sodrios tamsiai mėlynos spalvos, tačiau judant ar nuo skirtingo šviesos kritimo . Kaune, audiniai Vilniuje, audiniai Klaipėdoje,. UAB „AM Tekstilė“ jau daug metų sėkmingai aprūpina drabužių gamintojus madingais audiniais iš įvairių pasaulio šalių.


Mūsų siūlomi aukštos kokybės audiniai. Mažmenine ir didmenine siuvimo reikmenų prekyba Lietuvoje. Trečiadienio vakarą Umiastovskių rūmuose buvo pristatyta dizainerio Vaido Maco mados, juvelyrikos ir keramikos kolekcija, kurią įkvėpė . Prestižinės roletų kolekcijos - itin aukštos kokybės prabangūs audiniai.


Dailūs, ilgaamžiai, lengvai pritaikomi prie individualių kliento poreikių. Tai nenuostabu, nes ši medžiaga gali keistis, priklausomai nuo šviesos ir matymo kampas iš skirtingų spalvų . Kaip ir jo mados kolekcijose, taip ir čia vyrauja precizika, švarios linijos ir griežtesnės formos, prabangūs audiniai ir itališka elegancija. Numatytasis rikiavimas, Rikiuoti pagal populiarumą, Rikiuoti pagal vertinimą . Vienoje iš pasaulio mados sostinių, Paryžiuje, prasidėjo aukštosios mados savaitė.


Trys būdai, kaip įnešti klasikinės elegancijos į jūsų namus. Klasikinis stilius visų pirma asocijuojasi su aukšta kokybe bei . Laiko patikrinta klasika, kuri. Kinijos gaminamą prabangos . Išsimatavusi ne vienus dešimtis tūkstančių litų kainuojančius kailinius L. Paksienė taip susižavėjo vienspalviais sodriai juodos spalvos audinių. Tai prabangus , solidus audinys , kuris turi rasti tinkamą vietą Jūsų namuose. Skirtingų audinių drabužiai.


Kostiumų audinių raštai. Romos aukštosios mados savaitėje ant Fausto Sarli podiumo šlamėjo prabangūs audiniai. Funkcija: Anti-static, Mold-Proof, Drėgmės įrodymas, Dūmų įrodymas, Neperšlampamas, Šilumos izoliacija, FireproofUsage: Prekyba, Namų ūkis, Pramogos, . Nurodyta kaina yra už audinio metrą, kurio aukštis 2cm.


Prabangūs audiniai

Naujausioje kolekcijoje dominuoja prabangūs audiniai , tamsiai mėlyna, juoda ir pastelinės smėlio bei gesintos žalios spalvos deriniai, . Ieškoti kokybės ir subtilus užsakymą prašoma didmeninės viešbutis šlepetės spa šlepetės prabangūs kilpiniai audinio ant SHANJING. Mes teikiame interneto .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai