2015 m. liepos 14 d., antradienis

Kaip atblokuoti magnetola

Kaip atblokuoti magnetola

Kur ieškoti šio slaptažodžio ar populiariai vadinamo radijo kodo, kad būtų galima atblokuoti magnetolą ir informacinių pranešimų sistemą? Magnetolų atkodavimas, atrišimas internetu per minutes. Kodel jis eme ir uzsiblokavo? Profesionalus automagnetolų atkodavimas. Automagnetolų atkodavimas, kodų nuskaitymas, galimybė panaikinti Lock1 Lock1 CANCHEK, PROD.


Opel magnetolu kodu ivedimas - Autodiagnostikos. Jei šios kortelės neturite tuomet teks radiją atkoduoti pas specialistus. Eturi orginalia magnetola ir atjungus akumoliatoriu ji prisiriso.


Savininkas sake, pries perkant kad kodas yra ant geltono lapelio. Paspaudžiate TP ir RDS mygtukus ir juos abu laikote nuspaudę, kol vietoj. Meistras nueme klema nuo akumu ir issikodavo magnetola kaip suvesti atgal kodus kodus turiu tik nezinau kaip suvesti?


Gal is antros puses yra. Oficialus servisas gali atblokuoti , bet užsiprašė apie eur. Siaip magnetola butu Clarion, kur seniau dedavosi i P605. Ką nors papildomai suvesti nebeduoda.


Nusipirkau Rsu originalia Blaupunkt magnetola , bet per kvailuma emiau ir uzblokavau ja. Kas zino, ar imanoma ja atgaivinti? Originalios MB automagnetolos atkodavimas Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t. Man taip buvo su Audi AC tai reikėjo palaikyti . Užvedus auto parašo hello ir tada err rodo.


Kaip atblokuoti magnetola

Suvedus neteisingai tris kartus kodą - magnetola užsiblokuoja. Tada reikia palaukti valandą su užvestu automobiliu ir turėtų leisti iš naujo . Parasyk savo magnetolos pavadinima ir modeli, gal iseis padet. Siaip turiu tokio programele, kuri atblokuoja magus. SAFE, maigant magnetolos.


Lietuva, kaip ir kitos modernios šalys, gali pasigirti importuojanti pačių žinomiausių gamintojų produkciją, kurią mielai perka kokybės siekiantys lietuviai. Sveiki, pas mane skoda 2002m. Daras (2011-01-2 09:11:38) rašė: Nesinori skaityt moralu,bet kol zmones nesusiprotes,kad tiek telefona,tiek automagnetola geriau pirkt nauja . Pas mane tas pats, vairo mygtukai po perstatymo pradejo sviesti visada, bet naudojau ta tik magnetolai atblokuoti , taigi grizau prie gamyklinio . Click Download to get the full free document, or view any other 3PDF totally free.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai