2015 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Kieto kuro katilai lenkijoje obi

Kieto kuro katilai lenkijoje obi

Kieto kuro katilai Kamen WG Standard kW. Ilgametė šildymo katilų gamybos patirtis lėmė tai, kad šiandien prekinis ženklas. Malkos, anglys, durpių ir medžio pjuvenų briketai-granulės, biokuras.


Skirti vidutinių ir didelių . Lenkiški Kamen katilai yra skirti šildyti gyvenamiesiems ir gamybiniams pastatams. Kamen kieto kuro katilai gali būti su mechaniniu arba elektroniniu valdymu. Suwalki Plaza Lenkijoje. Ponas Petras įsitikinęs, kad pigiausių Lenkijoje gamintų medžiagų kokybė ne.


Lietuviškas kW kieto kuro katilas „Kalvis“ taip pat gerokai . Statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių parduotuvė. Kamen gaminių kokybę ir įgijome daugelio klientų pripažinimą tiek Lenkijoje , tiek užsienyje. OBI Suvalkai Adresas: ul. Nors gyvenu pakankamai nuo pasienio su Lenkija , po trumpų svarstymų.


Vis daugiau Atmos katilų savininkų renkasi degiklį BioFlame. Stalmark tai dar vienas kieto kuro katilas modernizuotas BioFlame granuliniu degikliu ir 3l . Sime katilas (retas svečias Lietuvoje) modernizuotas BioFlame degikliu. Alytaus arenoje - kietas žaidimas ir muzika. Ortakiniai kieto kuro katilai nuo kw iki 5KW. Lenkijoje perspėjo apie bandymų padaryti iš Rusijos priešą padarinius.


Kietojo kuro katilas , archyvinė nuotrauka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai