2015 m. liepos 22 d., trečiadienis

Mokymai imonems

Svarbiausias šių kursų tikslas- asmeninis dėmesys kiekvienam klausytojui. Apskaitos mokymų metu jums suteiksime apskaitos pagrindus ir tai bus jūsų . Siekiate įsidarbinti ar pradėti dirbti savarankiškai ir neturite reikiamos profesijos ar kompetencijų? Užimtumo tarnyba kartu su CodeAcademy gali Jums padėti, . Kursų pobūdis ‎: ‎Mokymas individualiai Laikas ‎: ‎Užsiėmimų laikas derinamas asmeniš.


Sertifikatas ‎: ‎Išduodamas kvalifikacijos sertifikat.

Baigus kursus išduodami oficialūs gamintojų diplomai. Norite išmokti pagrindines testavimo technikas? Pristatome savaičių vakarinius testavimo mokymus Vilniuje. Lankstus atsiskaitymas.


ADR saugos specialistų kursai Vilniuje nuo m. Kviečiame į ADR (M Kategorija ) kursus skirtus vairuotojams, ketinantiems vežti pavojinguosius krovinius. Anglų kalbos kursuose Vilniuje , Kaune ir Klaipėdoje simuliacijos sukurs palankią kalbinę atmosferą . DEZINFEKCIJA KLASIKINIS .

MANIKIŪRO KURSAI (val. praktinių mokymų) 2€. Kursai įvyksta jums pageidaujant įvairiuose vietovėse, įmonėse ar organizacijose. Vilniuje Kursų trukmė 4-savaitės, kiekvieną darbo diena po valandas. Išmokysime kirpti, triminguoti, paruošti parodoms įvairių veislių . Vadovų ir asmeninio tobulėjimo kursai , IT mokymai, kalbų kursai ir dar daugiau! Buhalterijos kursai - išsamūs praktiniai mokymai, individualiai derinama programa, lankstus mokymų grafikas ir puikūs klientų atsiliepimai.


Transporto vadybininkų mokymų kursai Vilniuje. Mokymo centre „sritys“, UAB, nuolat rengiame transporto vadybininkų mokymo kursus, siekiant padėti . Tuomet mūsų siūlomi lyderystės kursai Vilniuje , Kaune ir Klaipėdoje kaip tik Jums! Mes pasidalinsime su jumis vadovų paslaptimis ir išmokysime, kaip motyvuoti . Pardavėjų kursai Vilniuje , Kaune ir Klaipėdoje išmokys pardavėjus išgirsti klientą ir kalbėti su juo ta pačia kalba. Tik du aspektai, kurie garantuotai padės . Vilniaus kolegija – aukštoji valstybinė mokykla, vykdanti studijas, teikiančias aukštąjį.


Parengiamieji kursai stojantiesiems į aprangos dizaino, įvaizdžio dizaino, . MOKYKITĖS TIK PAS PRIEMONIŲ GAMINTOJŲ APMOKYTUS IR ATESTUOTUS INSTRUKTORIUS! Valstybės nustatyta mokymo programa privaloma visiems norintiems įsigyti ginklą savigynai. Per tuos metus susiformavo kvalifikuotų specialistų – dėstytojų kolektyvas. Kasmet suburiama -60 .

Apskaitininkų, Apskaitos ir Buhalterių kursai ir mokymai, AVEVERA UAB. Buhalterinės apskaitos kursų komercinio pasiūlymo Vilniuje , . Soros International House vokiečių kalbos kursai Vilniuje suaugusiems. Kur ir kaip gauti privalomojo higienos mokymo kursų pažymėjimą - kaina Vilnius Naujamiestis Žirmūnai Šnipiškės Pašilaičiai Karoliniškės Fabijoniškės. Profesionalūs makiažo, manikiūro, masažo, depiliacijos kursai - Vilniuje , Kaune. Bendrinės norvegų kalbos (A1) mokymai grupėse Vilniuje.


Manikiūrininkių kursai Vilniuje. Modernūs apželdinimo kursai Vilniuje - trumpi ir koncentruoti, tai šiuolaikiškos idėjos ir praktiški patarimai. Artimiausios kursų datos yra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai