2015 m. liepos 28 d., antradienis

Buitine technika palanga

Puikiai veikianti naudota keleta kartu,plaunama,pirkta nauja is amazon uz eurus,parduodama,nes neatsikratau iprocio skustis peiliukais todel guli . Palanga , Palangos sav. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tai rubrika, kurioje pateikiamos įmonės, kurių pagrindinė veiklos sritis yra buitinė technika, jos pardavimas, remontas. TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje.


Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse!

Siūlome susipažinti su įmonėmis . Rubrikoje yra pateikiamas sąrašas įmonių, kurių veiklos sritis yra įvairi buitinė technika , jos gamybos, pardavimo, importo bei eksporto paslaugos. Buitinė technika internetu pigiau. Roletai ir žaliuzės neįtikėtinomis kainomis. Mes pasiūlysime Geriausią Kainą Lietuvoje roletams, žaliuzėms, plisuotoms žaliuzėms ir . Namas pilnai įrengtas, parduodamas su baldais ir buitine technika.


Namas turi erdvią TERASĄ, BALKONUS, ir terasą erdviame ARŲ VIDINIAME KIEME! TECHNORAMA už geriausią kainą įsigysite televizorių, telefonų, buitinės ir kompiuterinės technikos bei namų elektronikos.

Miegamajame rasite patogią ir minkštą dvigulę lovą ir darbo staliuką. Svetainėje integruota virtuvė su visais būtinais virtuvės reikmenimis ir buitine technika , . Apartamente integruotos spintos Jūsų daiktams, bei . Centrinėje miesto dalyje , visai šalia turgaus , parduodamas dviejų kambarių butas su visais jame esančiais baldais ir buitine technika. BUITINĖS TECHNIKOS PASIŪLYMAI (Visi pasiūlymai).


Džiovyklė BOSCH WTW855R9SN E-kaina -5€ Džiovyklė BOSCH WTW855R9SN 64€ 6,99 . Nauja technika su transporto defektais bei mažai naudota - su 2m. Visa buitine technika , irankiai maisto gamybai, skalbimo masina ir kt. Namas įrengtas, nuomojamas su baldais ir buitine technika. Ar Jūs galite apstatyti būstus baldais ir buitine technika ? Didžiulis buitinės ir vaizdo technikos pasirinkimas Jūsų namams. Televizoriai, muzikos grotuvai, virtuvės technika, laisvalaikio prekės, smulki buitinė technika ir.


Rankšluosčiai, Sandėliukas, Seifas, Visa reikalinga buitinė technika. Butui priklauso terasa ir 1. Birutės parko, jaukus butas su individualia apskaita, elektriniu šildymu, visais baldais ir buitine technika. Bute yra visi reikalingi baldai, indai, buitine technika. Rakinama laiptinė, saugi kaimynystė, tvarkinga, prižiūrima aplinka, aplinkui naujos statybos namai ir . Klaipėdoje buitine technika prekiaujanti UAB .

Miesto centre PALANGOJE naujame name išnuomojamas poilsiui jaukus kamb. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, rekomendacijas.


Išnuomojamas nuo rugsėjo mėn. Vieta automobiliui, uždaras . Su baldais, buitine technika. Yra plastikiniai langai, šarvo durys, tvarkinga laiptinė, butas jaukus, . Kitoje svetainės pusėje įrengta šviesi virtuvė su būtiniausia buitine technika , todėl maistą galėsite gaminti patys.


Jūsų patogumui koridoriuje įmontuota sieninė . Butas mūriniame name, statytame. Galime sumontuoti baldus ir buitinę techniką jūsų virtuvėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai